Teatre a Girona

Le Croupier presenta, La Festé

0 vots
Le Croupier presenta, La Festé
Le Croupier presenta, La Festé

Teatre Bescanó

Carrer Major, s/n 17162 - Bescanó

Telèfon: 972 440 005
Web oficial
24 de Febrer de 2019
Anticipada: 15 €+ despesa gestió Taquilla: 18 €
Horari: 18:00

SINOPSI

L'octubre de 2018, després de 10 anys de carrera, Le Croupier va celebrar el seu concert de comiat a l'Auditori de Girona. S'acabava una etapa. Plegaven.

Tots els grans artistes ho fan en un moment o altre de la seva carrera; en teoria és una bona operació de màrqueting. Però Le Croupier anava de farol i van perdre la partida.

El concert va ser un desastre descomunal. El pitjor bolo de les seves vides: bronques a l'escenari, camerinos destrossats, l'escenografia trinxada...
I encara hi havia molt més en joc: L'amistat entre els seus components s'aguantava d'un fil.

Després d'aquell desastre, Le Croupier es planteja si no seria millor tornar enrere, intentar modificar el passat, reinventar aquell episodi i acabar les coses bé, com amics.

El temps és capriciós. I l'èxit encara més. És això el que els porta fins al nostre teatre. Si triomfen a Bescanó, potser continuaran la gira de concerts de comiat que tenien emparaulada.

Si fracassen, tindreu el privilegi de ser el darrer públic que riu amb Le Croupier i el seu esbojarrat concert teatralitzat farcit de comèdia, rock'n'roll, cabaret i cuplets.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook