Teatre a Girona

After The Rain Cia. Wonderground

0 vots
After The Rain Cia. Wonderground
After The Rain Cia. Wonderground

Ateneu

Plaça de l'Estatut, s/n 17460 - Celrà

Telèfon: 972 493 026
Web oficial
11 de Desembre de 2020
Horari: 19:00

L'ANIMAL A L'ESQUENA

"After the rain" (Després de la pluja) és el nom temporal del proper projecte de creació de WONDERGROUND, una companyia de dansa formada per Roser Tutusaus i Tom Weksler.
El projecte és un duet per a dos intèrprets, Tom i Roser, pensat per sala on interactuaran el moviment, el text i l'animació/projecció.

"After the rain" vol ser un poema cinètic, que sorgeix a partir de la connexió entre els estats temporals de la natura i els estats temporals de la nostra ment i cos humans. Inspirada en textures i materials rudes volem explorar conceptes com el canvi, la incertesa, la bellesa, la imperfecció o la decadència.

Wonderground

Roser Tutusaus i Tom Weksler comencen a col·laborar el 2017. Al 2019 funden la companyia de dansa Wonderground. El seu objectiu és presentar l'expressió artística de forma multidisciplinària, sense limitar-se a una forma de comunicació. Les formes més significatives en la seva transmissió estan enfocades a la pràctica, la pedagogia i la creació. I és la sinergia constant entre les tres, allò que continua alimentant-los i inspirant-los amb noves idees i possibilitats. La primera peça va ser "RISE", un espectacle de carrer que es va estrenar al Festival Danseu a l'agost del 2019. El 2020 han creat i interpretat el videoclip musical "Nevar" per al músic britànic El Búho (wonderwheel records) com a part del llançament de l'àlbum RAMAS. Al juny del 2020, segueixen la col·laboració amb El Búho i cocrearan i interpretaran un concert en directe de l'àlbum que es realitzarà al Teatre Fernan Gómez de Madrid.

Roser Tutusaus

Roser comença en el moviment practicant gimnàstica rítmica de competició. Inicia la seva formació en dansa contemporània a AREA, Barcelona. Es desplaça a Holanda per graduar-se en el Bachelor de dansa a Artez DansAcademie a Arnhem. Paral·lelament també és gradua en Periodisme a la Universitat de Barcelona. A Holanda treballa amb coreògrafs com Anouk Van Dijk, Giulio d'Anna o Erik Kaiel. A Barcelona treballa amb diverses companyies catalanes com Trànsit Dansa, Enclave Arts del Moviment, Pere Faura, i GN/MC dels coreògrafs GUY Nader i Maria Campos, Laia Santanach, Joan Català, entre d'altres.

Treballs de creació pròpia: "Simún i "Tecnologías el yo" amb els que actua a diversos espais i teatres sobretot a Catalunya.

Des del 2018 col·labora amb Tom Weksler.

Com a projecte personal i connectat amb las seva experiència com a periodista, la Roser escriu articles sobre moviment i la seva relació amb aspectes com la cultura, la historia, l'economia, geografia i la situació política de diversos llocs i països que té l'oportunitat de visita quan imparteix tallers.

Tom Weksler

Tom Weksler comença practicant Arts Marcials i diverses disciplines acrobàtiques. Al 2009 es gradua del The Workshop For Dancers and Choreographers a Haifa. Des del 2010, en Tom balla per a la companyia "Inbal Pinto and Avshallom Pollak Dance Company" i actua en diverses produccions de la companyia per diversos teatres i festivals per tot el món. Actualment, en Tom actua amb la peça "Collective Loss of Memory"- coreografiada per Rootlessroot" (Jozef Fruček and Lind Kapetanea) i produïda per "Dot504".

Des del 2017 fins al 2019 balla per a la companyia GN/MC, Guy Nader i Maria Campos.

Com a creador, en Tom ha estat actiu des de el 2012 i està bàsicament interessat en col·laboracions artístiques i expressions multidisciplinàries. Al 2012, crea "LOBOS" en col·laboració amb els artistes de circ Yogi Dekel, Yuval Oz i Breno Caetano. Al 2014, crea els duets "SARU" i "Heder" en col·laboració amb la coreògrafa i ballarina japonesa Mayumu Minakawa. Ambdós duets han actuat internacionalment en diversos festivals.

El 2017, Tom estrena el duet "Pilim" en col·laboració amb l'artista de circ Yogi Dekel.

Des del 2017, Tom col·labora amb Roser Tutusaus.

Imparteix tallers de moviment que es realitzen a Escoles de Dansa, Circ, Dojos i companyies professionals de tot el món.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

360 grams

Teatre

360 grams

Lloc: Ateneu - Celrà

Data: 6 de Març de 2021

CIA. ANNA ROCA Per [llegir +]
Valentina Quàntica

Teatre

Valentina Quàntica

Lloc: Ateneu - Celrà

Data: 7 de Març de 2021

CIA. ANNA ROCA Per [llegir +]