Teatre a Girona

El primer Nadal dels Pastors

0 vots
El primer Nadal dels Pastors
El primer Nadal dels Pastors

Teatre Municipal el Jardí

Pl. Josep Plà, s/n 17600 - Figueres

Telèfon: 972 50 19 11
Web oficial
7 de Gener de 2018
10 € (adults), 6 € (fins a 12 anys). Venda d'entrades: a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí i www.figueresaescena.com
Horari: 18:00

De Mossèn Rossend Fortunet. Interpretada per Els Pastorets de Figueres.

Quan arriba Nadal el Teatre Municipal el Jardí es transforma, un cop més, en la Balma dels Pastors per reviure una de les tradicions més nostrades de Figueres: les representacions d'El primer Nadal dels pastors. Aquesta sarsuela en tres actes del figuerenc Mn. Rossend Fortunet ens explica les divertides aventures d'un poble de pastors de les muntanyes que volen anar fins a Betlem a adorar el Messies acabat de néixer en un portal. Però no saben que Llucifer i totes les fúries de l'infern els en faran de tots colors per impedir-ho. És l'eterna lluita entre el bé i el mal.

Estrenada el Nadal de 1923 al desaparegut local de l'Odeón i declarada Bé Cultural d'Interès Local, aquesta obra presenta una posada en escena majestuosa i renovada, amb més d'un centenar d'intèrprets, entre músics i actors, fruit de l'esforç de l'Associació Els Pastorets de Figueres.

Interpretació: Associació Els Pastorets de Figueres_Música: Orquestra Versatile del Casino Menestral Figuerenc_Direcció: Ernest Ollero _ Durada: 2 h 20 min (entreacte inclòs)
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook