Teatre a Girona

Fairfly

0 vots
Fairfly
Fairfly

Auditori Caputxins

Carrer del Rec Arnau, 8 17600 - Figueres

Web oficial
17 de Febrer de 2018
12 €. Socis de La Cate: 10 €
Horari: 21:00

Obra de teatre guanyadora del Premi Butaca 2017 al millor espectacle de petit format i al millor text teatral (Joan Yago). La podeu veure el dissabte 17 de febrer a la Sala La Cate. Inclosa a la promoció Pack Estrella.

Quatre amics intenten organitzar-se després que l'empresa on treballen els comuniqui l'obertura d'un ERO. La primera idea és lluitar per defensar els seus llocs de feina, és clar, però, de quina manera? Realment val la pena lluitar per aquesta feina? No seria millor que ho deixessin estar i que intentessin convertir en realitat aquella brillant idea que van tenir uns anys enrere?

Fairfly és un espectacle sobre la bombolla de l'emprenedoria i sobre la distància entre allò que ens proposem i allò que acabem fent cada vegada que comencem un projecte col·lectiu.

Guanyadora del Premi Butaca 2017 al millor espectacle de petit format i al millor text teatral (Joan Yago). També va obtenir una nominació com a millor direcció (Israel Solà).

Interpretació: Queralt Casasayas, Xavi Francés, Aitor Galisteo-Rocher i Vanessa Segura.
Dramatúrgia: Joan Yago.
Direcció: Israel Solà.
Producció: La Calòrica, amb el suport del Teatre Tantarantana.

Venda d'entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí, a www.figueresaescena.com i, el mateix dia de la funció, a la taquilla de La Cate.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook