Teatre a Girona

Microteatre

0 vots
Microteatre
Microteatre

Plaça Josep Pla, s/n 17600 - Figueres

Web oficial
5 de Setembre de 2020
Gratuït Cal reserva prèvia.
Horari: 21:00

Amb el Col•lectiu La Passejanta de Sant Pere Pescador -

El Col·lectiu La Passejanta és tota la gent que s'aplega al voltant de Passejades Microteatre, un projecte teatral que aquest any celebra la seva setena edició.

Passejades Microteatre és una programació d'escenes de petit format que se celebra els dilluns de juliol i agost a Sant Pere Pescador. Va començar amb actors i actrius del poble i alguns artistes convidats dels grups de la comarca i ha acabat esdevenint un esdeveniment cultural fix de les nits d'estiu a la Costa Brava. Presenta propostes de microteatre dels circuits estables professionals i semiprofessionals de les grans ciutats, treballs d'escoles i artistes en formació i tota una sèrie de produccions locals formades per un conjunt molt heterogeni de persones vinculades amb el món del teatre a l'Empordà.

Enguany, el Col·lectiu la Passejanta ha volgut presentar cada dilluns alguna escena referent a la pandèmia i el primer confinament de la COVID-19. La dramaturga de Molins de Rei, Eva Moreno Bosch, ha servit tres divertits textos que es podran veure seguits a l'escenari del Teatre El Jardí de Figueres. Un d'ells, «Fins al confinament i més enllà», parla d'un confinament dins del confinament (una parella que s'estava separant es veu obligada a conviure més enllà del que haguessin desitjat); l'altra proposta, «Humans de companyia», aporta la visió des del costat de dos gossos farts que els amos els treguin a passejar cada vint minuts, és un cant de llibertat; i la darrera proposta, «Eros i Tànatos» imagina amb molt d'humor un president que mor a l'exili i desperta en un tanatori de la capital mentre el preparen pel funeral.

Una combinació esbojarrada d'idees i fets inversemblants per a riure's del virus i del qui el vetlla, tot prenent la fresca.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

No hi ha lladre que per bé no vingui

Teatre

No hi ha lladre que per bé no vingui

Lloc: La Cate - Figueres

Data: del 23 al 25 de Octubre de 2020

De Joan Yago, dirigida per Israel [llegir +]
Els Ocells

Teatre

Els Ocells

Lloc: La Cate - Figueres

Data: 31 de Octubre de 2020

De Joan Yago, dirigida per Israel [llegir +]