Teatre a Girona

Els Ocells

0 vots
Els Ocells
Els Ocells

La Cate

Ronda Rector Arolas, 4 17600 - Figueres

Telèfon: 972 678 496
Web oficial
22 de Novembre de 2020
Horari: 19:00

De Joan Yago, dirigida per Israel Solà

La Calòrica

Teatre

El jove empresari Pisteter i la seva companya Evèlpides no poden tornar a casa. Tampoc se'ls acudeix cap altre lloc on puguin anar a viure la vida còmoda, relaxada i lliure d'impostos que anhelen. La trobada accidental amb un innocent puput enmig del bosc els portarà a plantejar-se un canvi d'estratègia: i si renuncien a la seva condició humana i es converteixen en ocells? O encara més: i si convencen les aus del món per crear una nova societat basada en els principis fonamentals d'individu, propietat i competència? L'empresa no serà senzilla.

Després de l'èxit de Fairfly, La Calòrica torna amb un cabaret polític en clau d'humor per on desfilen temes com la corrupció o els mecanismes de manipulació de masses.

Premi Teatre de Barcelona a Millor espectacle de petit format i Millor actor de repartiment per Aitor Galisteo-Rocher.

Venda d'entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí, al web i, el mateix dia de la funció, a la taquilla de La Cate.

Interpretació: Pep Ambròs, Xavi Francés, Aitor Galisteo-Rocher i Esther López | Dramatúrgia: Joan Yago | Direcció: Israel Solà | Producció: La Calòrica, amb la col·laboració del Festival Temporada Alta i el suport de la Sala Beckett
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

El Pequeño Poni

Teatre

El Pequeño Poni

Lloc: La Cate - Figueres

Data: 19 de Desembre de 2020

A partir de la transcripció del [llegir +]
Jauría

Teatre

Jauría

Lloc: Teatre Municipal el Jardí - Figueres

Data: 31 de Gener de 2021

A partir de la transcripció del [llegir +]