Teatre a Girona

Lo nuestro

0 vots
Lo nuestro
Lo nuestro

La Cate

Ronda Rector Arolas, 4 17600 - Figueres

Telèfon: 972 678 496
Web oficial
10 de Gener de 2021
12 €. Venda d'entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí, a www.figueresaescena.cat i, el mateix dia de la funció, a la taquilla de La Cate.
Horari: 19:00

D'Eu Manzanares, dirigida per Mercè Vila Godoy

Nit de Cap d'Any. Una nit per estar en família i celebrar en harmonia l'arribada d'un nou any. Una nit per fer balanç de l'any que acaba i demanar nous desitjos per al que comença. Però tots podem somiar en gran? O hi ha qui només pot tenir somnis que càpiguen dins una nou?

Els Guerrero Fernández, una família d'un barri obrer, ja tenen la taula parada, el raïm a punt i la tele posada per veure les campanades. Tot està llest per donar la benvinguda a un nou any, on esperen que canviï la seva sort.

Tenim dret a somiar en gran? O hi ha qui només pot tenir somnis de la mida d'una nou? Una comèdia familiar produïda per la Sala Flyhard.

Premi Millor text original als Premis Teatre Barcelona 2020 i nominació a Millor espectacle de petit format als Premis Butaca 2020.

Interpretació: Eli Iranzo, Eu Manzanares, Pau Poch i Manel Sans | Autoria: Eu Manzanares | Direcció: Mercè Vila Godoy | Producció: Flyhard Produccions SL / Sala Flyhard | Durada: 1 h 25 min
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

Els Ocells

Teatre

Els Ocells

Lloc: La Cate - Figueres

Data: 23 de Abril de 2021

Adaptació de l'obra d'Anthony [llegir +]
Mentiders

Teatre

Mentiders

Lloc: La Cate - Figueres

Data: 11 de Abril de 2021

Adaptació de l'obra d'Anthony [llegir +]