Teatre a Girona

Els Ocells

0 vots
Els Ocells
Els Ocells

La Cate

Ronda Rector Arolas, 4 17600 - Figueres

Telèfon: 972 678 496
Web oficial
23 de Abril de 2021
12 €
Horari: 20:00

De Joan Yago, dirigida per Israel Solà

La Calòrica

El jove empresari Pisteter i la seva companya Evèlpides no poden tornar a casa. Tampoc se'ls acudeix cap altre lloc on puguin anar a viure la vida còmoda, relaxada i lliure d'impostos que anhelen. La trobada accidental amb un innocent puput enmig del bosc els portarà a plantejar-se un canvi d'estratègia: i si renuncien a la seva condició humana i es converteixen en ocells? O encara més: i si convencen les aus del món per crear una nova societat basada en els principis fonamentals d'individu, propietat i competència? L'empresa no serà senzilla.

Després de l'èxit de Fairfly, La Calòrica torna amb un cabaret polític en clau d'humor per on desfilen temes com la corrupció o els mecanismes de manipulació de masses.

II Premis Barcelona Teatre 18/19 a Millor espectacle de petit format i Millor actor de repartiment (Aitor Galisteo) i XXII Premis de la Crítica 2019 premi a Millor vestuari, (Albert Pascual) i Millor actor de repartiment (Xavi Francés).

Interpretació: Xavi Francés, Aitor Galisteo-Rocher, Esther López i Marc Rius | Dramatúrgia: Joan Yago | Direcció: Israel Solà | Producció: La Calòrica, amb la col·laboració del Festival Temporada Alta i el suport de la Sala Beckett | Durada: 1 h 30 min
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats