Teatre a Girona

Mur

0 vots
Mur
Mur

Teatre Municipal de Girona

Pl. del Vi, 1 17001 - Girona

Web oficial
4 de Febrer de 2018
15 | 15 | 10 | 6 €
Horari: 18:00

(Cia) 3

Nou artistes en escena, cubs, llum, treball col•lectiu i una frase: "Si caminem sols, anem més de pressa; si caminem junts, arribem més lluny". Són els elements que encapsulen l'essència de Mur, un espectacle de circ vital i poètic on les construccions impossibles impulsen els artistes a treballar de manera col•lectiva per assolir un objectiu comú: desconstruir un mur per edificar un nou món en què persones summament heterogènies puguin conviure en equilibri.

Mur és un exemple clar que demostra que l'art pot erigir-se com una eina d'integració social i de qüestionament de la societat actual.

Autoria: (Cia)3. Direcció: Nacho Flores. Idea original: Nacho Flores i Joaquim Aragó. Assessor coreogràfic: Roberto Olivan. Repartiment: Circ Vermut (Jordi Mas, David Candelich), Circ Bombeta (Oriol Morgades, Quique Maltas, Sergi Comesa, Manolo Osoyo), Alberto Munilla, Ramón Giménez, Nacho Flores. Suport dalt de l'escenari: David Lafuente, Martí Cano, David de la Rosa Alegre, Urània Estelrich,. Música original: Ramón Giménez ("El Brujo").
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

Cösmix Teatre Mòbil

Teatre

Cösmix Teatre Mòbil

Lloc: Auditori de la Merce - Girona

Data: 6 de Maig de 2018

TNC / Factoria Escènica Internacional [llegir +]
Frankenstein

Teatre

Frankenstein

Lloc: Teatre Municipal - Girona

Data: 5 de Maig de 2018

TNC / Factoria Escènica Internacional [llegir +]