Teatre a Girona

Píndoles

0 vots
Píndoles
Píndoles

Teatre Municipal de Girona

Pl. del Vi, 1 17001 - Girona

Web oficial
27 de Gener de 2018
15 €
Horari: 20:30

Microteatre fora del Teatre

Tres petites grans històries de microteatre a càrrec del Festival Pindoles seran les encarregades d'encentar la programació d'enguany que es portaran a terme en espais no habituals del Teatre Municipal. Hem perdut la flama, un thriller a sota l'escenari; Homenatge, una Oda al Saló de descans i R.I.P. ( Rest In Pis) , una còmedia al guarda-roba.

El Festival Pindoles de Barcelona, és un Festival de microteatre que aposta pel concepte "teatre fora del teatre", representacions fora dels escenaris, en indretes singulars, on la proximitat del públic amb els actors augmenta l'experiència teatral en intensitat, a la vegada que la fa única. D'aquesta manera oferim una nova manera de veure i viure el teatre en espais únics i desconeguts al públic.

Aforament limitat

Hem perdut la flama - Dramatúrgia i direcció: Martí Gallén. Repartiment: Joan Martínez i Eloi Sánchez. Gènere: Ciència- ficció / Humor negre. Homenatge- Dramatúrgia i direcció: Catalina Inès Florit. Ajudant de direcció: Esther Anyó. Escenografia: Joan Aguiló, Elionor Sintes. Producció executiva: Irati Irulegi. Repartiment: Àlvar Triay i Catalina Inès Florit. Gènere: Oda. Cia: Companyia AFLEL. R.I.P. ( Rest In Pis) - Autora i Direcció: Sílvia Navarro. Repartiment: Ariadna Fígols ( o Martina Vilarassau ) i Núria Rocamora.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

Cösmix Teatre Mòbil

Teatre

Cösmix Teatre Mòbil

Lloc: Auditori de la Merce - Girona

Data: 6 de Maig de 2018

TNC / Factoria Escènica Internacional [llegir +]
Frankenstein

Teatre

Frankenstein

Lloc: Teatre Municipal - Girona

Data: 5 de Maig de 2018

TNC / Factoria Escènica Internacional [llegir +]