Teatre a Girona

Retour à Reims (Retorn a Reims)

0 vots
Retour à Reims (Retorn a Reims)
Retour à Reims (Retorn a Reims)

Teatre Municipal de Girona

Pl. del Vi, 1 17001 - Girona

Web oficial
del 5 al 6 de Desembre de 2019
40 | 36 | 25 | 10 €
Horari: Dijous 20:30 i divendres 18:00

Didier Eribon – Thomas Ostermeier

El 2008, el sociòleg Didier Eribon va publicar el seu cèlebre assaig Retour à Reims, centrat a analitzar les raons per les quals la classe obrera, tradicionalment d'esquerres, s'ha reconvertit en potencial votant de l'extrema dreta. Thomas Ostermeier, un dels indiscutibles grans directors europeus,aprofita les qüestions socials que planteja el llibre per reflexionar sobre la relació entre l'art i el seu efecte sobre la societat.
El teatre com un mitjà de debat polític que arriba a l'espectador en forma d'un estudi de doblatge que està treballant en l'adaptació cinematogràfica del llibre d'Eribon.

Autoria: Didier Eribon (adaptació del llibre Retour à Reims, a partir de la versió de la Schaubühne). Direcció: Thomas Ostermeier. Intèrprets: Cédric Eeckhout, Irene Jacob i Blade Mc Alimbaye. Espai escènic i vestuari: Nina Wetzel. Música: Nils Ostendorf. Espai sonor: Jochen Jezussek. Dramatúrgia: Florian Borchmeyer i Maja Zade. Il•luminació: Erich Schneider. Direcció pel•lícula: Sébastien Dupouey i Thomas Ostermeier. Producció: Théâtre Vidy-Lausanne. Coproducció: Théâtre de la Ville Paris, Théâtre National de Strasbourg, TAP, Théâtre & Auditorium de Poitiers, Scene nationale d'Albi, La Coursive, Scene nationale La Rochelle, Bonlieu Scene nationale Annecy, MA avec Granit, Scenes nationales de Belfort et de Montbéliard, Espace Malraux, Scene nationale de Chambéry et de la Savoie, Théâtre de Liege.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

Nothing de Nothing Slow Olou

Teatre

Nothing de Nothing Slow Olou

Data: 7 de Juliol de 2020