Teatre a Girona

Pindoles - Teatre breu en veu de dona

0 vots
Pindoles - Teatre breu en veu de dona
Pindoles - Teatre breu en veu de dona

Teatre Municipal de Girona

Pl. del Vi, 1 17001 - Girona

Web oficial
31 de Gener de 2021
16 €
Horari: 18:00

Píndoles, Teatre breu en espai vius

Un recull de tres peces teatrals de petit format ubicades en espais parateatrals dins del Teatre Municipal.
L'essència de la proposta pretén crear una doble descoberta, tant de les obres en si, mai vistes amb anterioritat, com dels espais on es representen. D'aquesta manera es crea una experiència de sorpresa i s'utilitzen com a escenografia espais particulars del propì equipament.
Les tres obres seleccionades són:
* De chopping: Una mare, una filla, una botiga de roba juvenil. La nena provant-se roba per anar a la última moda i la mare intentant no perdre els nervis després de deu pantalons, vuit dessuadores i tres samarretes...
* La llibreta de la Paula: Una actriu és a l'escenari a punt de fer realitat el seu somni, quan un fet inesperat la sacseja i posa en qüestió les seves certeses; i és que al teatre, com a la vida, tot depèn de la interpretació que en fem.
* 20″ : Abracem per retrobar-nos, abracem per sentir, per curar, abracem perquè si, abracem molt fort, per davant, per darrere, abracem ràpid, a vegades lent.... Abracem per dir-nos adéu, fins després, abracem per sempre, abracem durant quants segons?? Volem estrènyer i a la vegada acariciar, per fer-nos escoltar i viure amb la sensació que estem juntes en aquest món.

* De chopping. Dramatúrgia i Direcció: Anna Hidalgo Gómez. Repartiment : Mireia Vallès, Nora Ylla. Escenografia i vestuari: Cia. Ahí lo dejo. * La llibreta de la Paula. Dramatúrgia: Alba Teixidó. Direcció: Mar Pawlowsky. Repartiment: Jordi Ciurana, Alba Teixidó. Fotografia: Paula Cazorla. * 20″. Dramatúrgia i Direcció : Laia Mora i Olga Lladó. Repartiment: Laia Mora, Olga Lladó.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

Un dia qualsevol Les Antonietes Teatre

Teatre

Un dia qualsevol Les Antonietes Teatre

Lloc: Teatre Municipal de Girona - Girona

Data: 7 de Març de 2021

Només l'amor pot salvar a qui [llegir +]
¿Por qué lloras Marie? Marie de Jongh

Teatre

¿Por qué lloras Marie? Marie de Jongh

Lloc: Auditori de la Merce - Girona

Data: 14 de Març de 2021

Només l'amor pot salvar a qui [llegir +]