Teatre a Girona

Boca de Perlas

0 vots
Boca de Perlas
Boca de Perlas

Girona

Web oficial
27 de Agost de 2014
5 €
Horari: 00 h

Cia. Maria La Culpa - Santiago de Xile (Xile)

Sinopsi de l'obra
La història narra la vida desgraciada de dues dones que s'han vist unides a través d'un treball sacrificat i que han viscut envoltades de falses promeses d'èxit. En un moment d'alleujament, ambdues s'intercanvien els seus secrets i desgràcies per mitjà de diàlegs i cançons en què descobreixen un desig comú. Els somnis que tenen els permeten viure alienes a la seva quotidianitat, així com aspirar a ser estrelles de la música i acabar sent estimades per un públic somniat.

Breu història del grup

Maria La Culpa és una companyia formada per les actrius xilenes Daniela Jacques Avinyó i Marisol Robertson Cortés. Les seves ganes d'apostar per una creació diferent, crítica i alhora divertida les va unir en aquesta proposta artística: Boca de perlas.
La línia de la companyia presenta un teatre de creació col·lectiva, en el qual s'inclouen aspectes del cabaret musical que defensa una estètica particular, en combinar diferents tècniques de comunicació i expressió visual. L'obra mostra clarament el segell personal de Maria La Culpa.

Escenari FITAG de Nits. Teatre
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

Cösmix Teatre Mòbil

Teatre

Cösmix Teatre Mòbil

Lloc: Auditori de la Merce - Girona

Data: 6 de Maig de 2018

TNC / Factoria Escènica Internacional [llegir +]
Frankenstein

Teatre

Frankenstein

Lloc: Teatre Municipal - Girona

Data: 5 de Maig de 2018

TNC / Factoria Escènica Internacional [llegir +]