Teatre a Girona

La rambla de les floristes

0 vots
La rambla de les floristes
La rambla de les floristes

Teatre Principal d'Olot

Carrer de l'Escultor Miquel Blay, 5 17800 - Olot

Web oficial
14 de Febrer de 2020
25, 20, 15 i 7 euros
Horari: 21:00

A la Rambla de les Flors s'hi passegen amb tota promiscuïtat les múltiples facetes de la calidoscòpica realitat barcelonina. Testimoni d'excepció de les agitacions polítiques, la parada de l'Antònia ofereix perfums i colors a tothom que s'hi vol acostar, mentre resta fidel al passeig que l'ha vist créixer. I avui, vuit dècades després que Josep Maria de Sagarra escrivís la seva oda al carrer més emblemàtic de Barcelona, la Rambla continua vertebrant les confluències de la nostra realitat.

Un clàssic del teatre català en què ressonen les commocions polítiques de dos moments estructurals en la nostra història recent. Per una banda, l'estrena va ser el març del 1935, mesos després que Lluís Companys proclamés l'Estat Català. Per altra banda, l'obra està ambientada poc abans de la Revolució de La Gloriosa del 1868, amb què es posaria fi a les tres dècades del regnat d'Isabel II.

UNA REVISIÓ AMB MIRADA ACTUAL DEL CLÀSSIC DE JOSEP MARIA DE SAGARRA

Autor: Josep Maria de Sagarra
Director: Jordi Prat i Coll
Intèrprets: Clara Altarriba, David Anguera, Albert Ausellé, Rosa Boladeras, Marina Gatell, Berta Giraut, Antònia Jaume, Davo Marín, Carme Milán, Albert Mora, Carol Muakuku, Albert Pérez, Xavier Ripoll i Jacob Torres
Composició: Dani Espasa
Moviment coreogràfic: Montse Colomé
Escenografia: Laura Clos "Closca"
Vestuari: Montse Amenós
Il·luminació: David Bofarull
So: Damien Bazin
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook