Xerrades i Conferències a Girona

V Setmana dels Rahola. Diàleg entre Rosa Maria Calaf i Bru Rovira

0 vots
V Setmana dels Rahola. Diàleg entre Rosa Maria Calaf i Bru Rovira
V Setmana dels Rahola. Diàleg entre Rosa Maria Calaf i Bru Rovira

Biblioteca Carles Rahola

C/ Emili Grahit, 4 17002 - Girona

Web oficial
17 de Febrer de 2017
Horari: 18:00

Rosa Maria Calaf i Bru Rovira, dos dels grans corresponsals del
periodisme català actual, parlen sobre les seves experiències a altres països i sobre la seva visió dels mitjans de comunicació. El periodista Albert Martín de Vidales conduirà el col·loqui.

Rosa Maria Calaf: Va ser corresponsal per a TVE durant 26 anys i es va convertir en una de les periodistes amb més credibilitat del país. Ha estat guardonada amb el Premi Ondas a la millor tasca professional, el Premi Ofici de Periodista, concedit pel Col·legi de Periodistes de Catalunya; el Premi José Couso de Llibertat de Premsa o el Premi Nacional de Periodisme, que concedeix la Generalitat de Catalunya, per la seva «dilatada i exemplar trajectòria com a reportera internacional a TVE».

Bru Rovira: És periodista especialitzat en temes socials i internacionals. El 1984 va entrar a treballar a La Vanguardia, on va estar vint-i-cinc anys com a reporter. Com a enviat especial internacional va estar a Romania i va escriure sobre la transició als països de l'Est i sobre la guerra de l'ex-Iugoslàvia. L'any 2004 va rebre el premi Ortega y Gasset de periodisme pels seus reportatges sobre la guerra de la República Democràtica del Congo. Actualment, col·labora amb el diari Ara.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

Congrés de paisatge

Xerrades i Conferències

Congrés de paisatge

Lloc: Auditori Palau de Congressos - Girona

Data: Tot l'any

El Coloquio Internacional [llegir +]