Notícies | Agenda

Perafita celebra la Festa del Cavall del Lluçanès

El municipi també organitza fins diumenge les Festes de la Candelera
31-01-2013 10:12
0 vots
 Eix Media

Eix Media

Perafita celebra un any més les seves Fires i Festes de la Candelera i la Festa del Cavall del Lluçanès, unes celebracions molt esperades al territori, que apleguen gent de tota la comarca i també d'altres llocs de Catalunya. Cal destacar les activitats habituals de la festa com són la cercavila, les curses de cavalls i de rucs i el Ball de la Candelera que anirà a càrrec de la Orquestra Montecarlo. El diumenge al matí hi haurà la tradicional Fira de la Candelera amb parades de productes agrolimentaris del Lluçanès. Cal dir que l'edició d'enguany compta amb diversos actes culturals que completen la festa.

El divendres, dia 1, el grup de teatre El Gall animarà la festa amb la representació de l'obra Pólvora i confitura, cinc contes de Ramon Erra interpretats per l'actriu Lali Barenys. L'obra es representarà a les 21.30h al pavelló municipal.

Pel que fa al dissabte, hi haurà el Concert de la Candelera enguany a càrrec de la famosa Orquestra Montecarlo, que també protagonitzarà el Ball de la Candelera, a la nit. Entremig, però, hi haurà un Sopar popular al mateix pavelló esportiu, pensat perquè tothom qui vulgui pugui estar tot el vespre de celebració, sense haver de tornar cap a casa a sopar. Els preus seran molt econòmics i s'oferirà un pack de sopar i ball per només 17 euros.

El diumenge tindrà lloc la missa solemne, la fira de productes agroalimentaris del Lluçanès i, a dos quarts de dotze, el tradicional passant-cercavila pels carrers del poble. A la tarda es faran les curses de cavalls i de rucs. També hi haurà sardanes.

Malgrat que l'ajuntament ha habilitat diverses zones de pàrquing al poble, es recomana a tothom que arribi a Perafita el diumenge al matí, que ho faci per la carretera de Sant Bartomeu del Grau, o de Sant Boi de Lluçanès, ja que el poble estarà tallat pel pas de la cercavila, i en aquesta banda resultarà molt més fàcil trobar aparcament.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook