Notícies | Agenda

La música serà la protagonista de la Festa Major de Lloret de Mar

12-07-2014 22:00
0 vots
La música serà la protagonista de la Festa Major de Lloret de Mar

La música serà la protagonista de la Festa Major de Lloret de Mar

Lloret de Mar celebra del 16 al 27 de juliol la Festa Major en honor a la seva patrona, Santa Cristina, amb un programa que potencia les activitats musicals a banda dels actes centrals com ara la processó per mar fins a Santa Cristina i el Ball de Plaça o Dansa de les Almorratxes.

Així, Lloret inaugurarà escenari amb el concert de música electrònica Costa Music Festival, que portarà, el 17 de juliol, els discjòqueis internacionals Inna, Fedde Legrand, Sander van den Doorn o Brian Croos, entre d'altres. Aquest últim concert serà el colofó final d'una cursa popular de cinc quilòmetres, el Costa Run, que acabarà amb una explosió de colors i música al passeig de Cúllar. Posteriorment, el 18 de juliol, es podrà gaudir d'un concert de jazz al passeig de Jacint Verdaguer amb la banda Big Band de Blanes.

Una altra novetat musical destacada és la creació d'una nit cubana, el 22 de juliol, en record del passat d'ultramar de la vila, amb Lucrecia i les cançons marineres del grup d'havaneres Els Cremats.

Tampoc faltarà el tradicional concert de Festa Major, que serà el dia 26, a càrrec de l'orquestra La Principal de la Bisbal, que tancarà aquest programa festiu. A banda, hi haurà altres activitats com ara l'actuació de Toni Moog, al Gran Casino Costa Brava el 19 de juliol, el tradicional Correfoc, el dia 21, o el castell de focs artificials el dia 26, així com diferents propostes esportives, entre altres activitats.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook