Notícies | Agenda

El Carnestoltes garrotxí ja comença a escalfar motors

La localitat donarà la benvinguda a les festes amb una presentació i el pregó del Rei i la Reina del Carnaval
1 vot

La capital garrotxina va celebrar ahir l'acte inaugural del Carnaval a càrrec del Rei i la Reina d'enguany, així com el traspàs de Manaments. El Rei va ser en David Muñoz, de la colla dels Alots, i la Reina va ser representada per la Mònica Paz, també membre de la mateixa colla.

Durant l'acte es va fer públic el cartell de Carnaval d'aquest 2017, una obra de l'artista Ramon Planes que representa un dimoni que crida tothom a participar en les festes del pròxim 3 i 4 de març. Després de la presentació es va celebrar el tradicional Sopar de Penyes, on ja es van començar a mostrar algunes de les disfresses que desfilaran en poc més de dues setmanes.

El primer cap de setmana de març estarà marcat per l'acte inaugural del Carnestoltes, que es farà el divendres 3 de març, i on es presentarà «L'Espectacle Reial», a càrrec dels Reis i les Reines dels 27 anys del Carnaval d'Olot. Els intèrprets seran La Reialesa Reial i el Cid d'Olot. L'endemà, dissabte 4, se celebrarà el concurs de comerços i aparadors ambientats en la festivitat. El mateix dia a la tarda es farà una cercavila popular amb la banda Vandalmogàvers, i la gran Rua de Carnaval, amb un concurs de carrosses i comparses.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook