Museus en Girona

Casa-Museu Can Trincheria

0 vots

Sant Esteve, 29 17800 - Olot

Telèfon: 972 279 130

Web oficial

Horari: De 11 a 14h y de 17 a 19h.

La casa construïda en la primera meitat del s.XVIII fou durant anys, el lloc de residència de la família Trincheria. Actualment és de l'Ajuntament i està dedicada d'una banda a casa-museu i de l'altra com a seu de l'Institut de Cultura de la Ciutat.

A través de les diferents dependències es poden veure varis elements com: Pintures, objectes ceràmics i de decoració, instruments, mobiliari i altres estris, tot plegat en un canvi constant d'estils decoratius i pictogràfics.

Les dues estances més populars de la casa són d'una banda l'alcova del General i l'altra, el monumental pessebre que ocupa dos panys de paret.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Actes organizats a Casa-Museu Can Trincheria

Club de lectura d'adults: Aloma

Llibres

Club de lectura d'adults: Aloma

Lloc: Casa-Museu Can Trincheria

Data: 17 de Desembre de 2019

El 2019 ha fet 50 anys que es va publicar la segona edició de la novel·la Aloma, de Mercè Rodoreda. La fundació que vetlla pel llegat de l'autora ofereix a la Biblioteca una sessió sobre [llegir +]

Exposicions

Casa-Museo Can Trincheria

Lloc: Casa-Museu Can Trincheria

Data: Tot l'any

La Casa - Museu Can Trincheria està situada al centre neuràlgic de la ciutat, just davant de l'església de Sant Esteve. L'edifici també acull l'Institut de Cultura de la Ciutat d'Olot [llegir +]