Notícies | Críticas de Cine

«Aves de presa»: els excessos es paguen

Ja es prepara la tercera part pel que hi ha opció per millorar el panorama... i per empitjorar-lo
12-02-2020 16:22
0 vots
L'equip anomenat Aves de presa | Imatge promocional

L'equip anomenat Aves de presa | Imatge promocional

Una segona aventura de l'heroïna Harley Quinn, que va debutar a la pantalla gran en 2016 amb Escuadrón suicida, basada en el personatge de DC Comics, que només apaivagarà el relatiu 'mono' de les seves fans, un públic adolescent i a partir d'aquest lliurament majoritàriament femení. Si en el seu primer llargmetratge les coses no van sortir massa bé, tot i estar Will Smith a el front del repartiment incorporant a Deadshot, en aquest nou lliurament tampoc hi ha motius per massa satisfacció.

En canvi la direcció, que ara assumeix Cathy Yan en lloc de David Ayer, s'ha pretès elevar l'acció fins a límits exagerats i multiplicar el paper de la dona, que ara revesteix un notori pes amb la incorporació, a més, de la supervillana Harley Quinn, de la nena Cass, la policia René Montoya, la cantant Canari Negre i la Caçadora.

Amb un toc d'humor que no és del tot menyspreable, Aves de presa tracta d'esdevenir esquer d'una audiència juvenil que emprar com a recurs de defensa i d'atac la seva habilitat amb les armes i amb els punys i sense abandonar ni un sol instant, naturalment, els combats d'una espècie de lluita lliure en què tot s'hi val. La cosa comença de la mà de Harley Quinn, que fa funcions fins i tot de presentadora i de veu en off, per passar seguidament el testimoni a la cantant Canari Negre.

Tot un arsenal explosiu que uneix els seus poders per enfrontar-se a Roman Sionis, el malvat més pervers de Gotham, encarnat per l'actor Ewan McGregor, amb el seu incondicional mà dreta, Zsasz. El seu objectiu és una nena anomenada Cass, però ho té complicat perquè, a part del quartet de fèmines citat, la ciutat es bolca per buscar-la. En fi, que el relat és d'empenta i no sempre funciona amb la soltesa i l'efectivitat desitjable. Tot i això, ja s'està preparant una tercera part pel que hi ha, en teoria, opcions per millorar el panorama. I per empitjorar-lo.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Fotos de cine

Érase una vez en Venezuela
Érase una vez en Venezuela
Érase una vez en Venezuela
Érase una vez en Venezuela
Érase una vez en Venezuela

Érase una vez en Venezuela

No fa gaire temps, la vida al Congo Mirador, un poble flotant a prop del [..]

Prev
Next

Suggeriments ...

Deixa el teu comentari
Cines Olot - Olot
LA VEU DE LES DONES VIOLADES DURANT LA GUERRA DE BÒSNIA La Milica, la Nevenka
Deixa el teu comentari
Durada del programa: 45 min Edat recomanada: +5 Diferents tècniques d'animació,