Notícies | Cine

'The Walking Dead' no rebaixarà el seu nivell de violència

Scott Gimple desmenteix que la sèrie canvïi la seva estètica després de la petició dels fans
0 vots
Negan, un dels personatges més violents AMC

Negan, un dels personatges més violents AMC

'The Walking Dead' és una de les sèries més populars del panorama actual. La seva fama és tal, que els seus continguts són més susceptibles a ser assenyalats com a polèmics per algun sector de la societat. La setmana passada, les declaracions de la productora de la ficció zombie, van revelar que en aquest cas havien escoltat l'audiència. Finalment sembla no haver estat així.

Així ho revelen el 'showrunner' Scott Gimple i el gurú del maquillatge i les vísceres, Greg Nicotero, en declaracions a TWR que desmenteixen el fet que tinguin pensat rebaixar "el to violent" de la sèrie després de tenir en compte el 'feedback' dels espectadors de 'The Walking Dead'. En primer lloc, Gimple afirma que "la violència de la première (de la 7ª temporada) responia a un propòsit narratiu molt concret, i mai diré que aquest va ser el nivell mínim de violència que apareix al xou. Si alguna vegada veiem una cosa tan pronunciada, ha de respondre a un propòsit narratiu específic".

Per la seva banda, Nicotero nega de forma tallant el descens de la violència a 'The Walking Dead' a causa de les respostes negatives rebudes per l'audiència. Afegeix que mai haguessin fet la première de la setena temporada de forma diferent i que probablement mai rebaixaran la violència de la ficció: "No crec que mai fem marxa enrere".

La setena temporada de 'The Walking Dead' està dividida en dues parts i, després de l'emissió de la seva 'midseason', caldrà esperar fins el 13 de febrer a Espanya per poder veure com segueixen les ànsies per sobreviure de Rick i els seus.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Fotos de cine

9 Dedos
9 Dedos
9 Dedos
9 Dedos
9 Dedos

9 Dedos

Negra nit en una estació de tren. La sort del Magloire ja ha estat tirada [..]

Prev
Next

Suggeriments ...

Deixa el teu comentari
Activitat al voltant de l'exposició "La mort digna il·lustrada" Com a activitat
Deixa el teu comentari
Mostra de Cinema d'Autor Fer visibles els invisibles. Aquesta mostra projecta