Notícies | Cine

Jamie Dornan revela què li murmura a Dakota Johnson en les escenes de sexe

L'actor que dóna vida a Christian Grey assegura que sempre té "la temptació de fer-la riure" i que recorren a la música
15-02-2017 15:17
0 vots
 Youtube

Youtube

A 'Cinquanta ombres més fosques', les escenes de sexe són el més comentat de la pel·lícula. La parella protagonista formada per Dakota Johnson i Jamie Dornan es fiquen de ple en els papers d'Anastasia Steele i Christian Grey. Tant, que l'actriu va confessar recentment que mai farà servir a una doble per filmar aquestes escenes. I ara el seu company de repartiment ha revelat el que li xiuxiueja quan filmen aquest tipus d'escenes.

Durant una entrevista a 'The Graham Norton Show', Dornan va relatar el difícil que és rodar una escena de sexe com les que apareixen a 'Cinquanta ombres més fosques'. Per això, té un truc que utilitza amb l'actriu. "Hi ha algunes escenes en què sona música. Si es tracta d'una presa àmplia, molt íntima, llavors la filmen d'un sol cop i posen la música", explica Dornan.

"I la meva temptació sempre és intentar fa riure a Dakota. Així que faig algunes coses, com en un moment en què arribo a l'orgasme, en què li dic alguna cosa així com 'doodle-li-do-de-do ! '. És com quan aterra un avió de Ryanair ", confessa l'actor.

'Cinquanta ombres més fosques' ja arrasa als cinemes de tot el món amb la participació de l'elenc principal de la primera pel·lícula, entre ells els citats Dakota Johnson i Jamie Dornan, així com noves incorporacions de la talla de Max Martini, Rita Ora, Marcia Gay Harden, Tyler Hoechlin i Kim Basinger.

L'any que ve, concretament el 9 de febrer de 2018, s'estrenarà 'Cinquanta ombres alliberades', que posarà fi a la trilogia basada en les novel·les de E.L. James. El primer lliurament de la saga va aconseguir recaptar 560 milions de dòlars a nivell mundial, i la segona ja porta recaptats més de 144 milions de dòlars.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Fotos de cine

Deadpool 2
Deadpool 2
Deadpool 2
Deadpool 2
Deadpool 2

Deadpool 2

Després de sobreviure a un atac boví gairebé mortal, un cuiner desfigurat [..]

Prev
Next

Suggeriments ...

Deixa el teu comentari
La Cate - Figueres
Dins del Tour D'A, A ciambra En la comunitat gitana de A Ciambra, univers
Deixa el teu comentari
La Cate - Figueres
Nova sessió del Diòptria Isabelle, mare soltera, artista divorciada amb un fill,