Notícies | Cine

Deu pel·lícules poc conegudes però de diversió assegurada

Si estàs avorrit i no saps quina pel·lícula veure, fes un cop d'ull a aquestes propostes
0 vots
Deu pel·lícules poc conegudes però de diversió assegurada

Deu pel·lícules poc conegudes però de diversió assegurada

El cinema més saberut i experimental no està malament, de vegades. No obstant això, el que la majoria d'espectadors volen quan van al cinema o s'asseuen al sofà de casa a veure una pel·lícula és diversió. I això és el que ens ofereixen aquestes pel·lícules, potser no massa conegudes però que compleixen amb l'objectiu primordial de divertir.

'Clerks'

Kevin Smith no acaba de trobar el seu lloc. Tot i que la comèdia és el teu terreny natural, ha passejat per altres gèneres com el terror o la comèdia romàntica, amb acceptables resultats en el primer cas ('Red State') i lamentables en el segon ( 'Una noia de Jersey'). 'Clerks' va ser el seu debut. Una cinta en blanc i negre amb diàlegs surrealistes i absolutament divertidíssims.

'John Wick'

Keanu Reeves és un assassí a sou retirat que torna a l'acció per venjança. Una trama senzilla per a un títol amb espectaculars coreografies d'acció. Encara que no va arribar a estrenar-se en sales comercials, el seu pas per plataformes de pagament la va convertir en una cinta de culte.

'Zombies party'

El britànic Edgar Wright és especialista a donar la volta als gèneres. 'Zombies party' aglutina el millor de les cintes i les paròdies de morts vivents com 'La divertida nit dels zombis'.

'Nueve reinas'

Dos estafadors que es coneixen per casualitat i s'uneixen per treballar junts. És el màxim que podem dir sense revelar massa de la trama d'aquest èxit del cinema argentí amb sorprenent final.

'Cashback'

Sean Ellis dirigeix ??aquesta comèdia romàntica poc convencional basada en el seu curtmetratge del mateix nom que va aconseguir una nominació a l'Oscar. Un jove amb insomni després de trencar amb la seva nòvia passa les nits en un supermercat on coneix a estranys personatges.

'Jo, quina nit! '

Martin Scorsese no s'ha prodigat en excés en la comèdia. De fet en la seva filmografia només hi ha dues comèdies pures 'El Rei de la Comedia' i aquesta que ens ocupa. 'Jo, quina nit! 'És l'odissea d'un home (Griffin Dunne) per escapar d'un perillós barri pel qual desfila una diversa fauna de personatges.

'Tucker i Dale contra el mal'

Paròdia de les cintes 'slasher' (assassí que es dedica a donar estopa a joves incauts) que juga hàbilment amb les convencions del gènere. Tucker i Dale són dos ignorants que viuen al bosc i que són confosos amb uns perillosos psicòpates.

Tenacious D: Donant la nota

'Tenacious D'es la banda de rock liderada per Jack Black al costat de Kyle Gass. Tots dos són els protagonistes aquest film sobre dos descerebrats que surten a la recerca de la pua del destí, feta amb una dent de Satanàs, per convertir-se en el millor grup del món.

'Arma fatal'

Edgar Wright paròdia en aquesta ocasió les 'buddy movies' o pel·lícules de companys fixant l'acció en un plàcid poble anglès. Allà és traslladat un agent de Londres per fer bé la seva feina. Només aterrar, haurà d'enfrontar-se a un policia local i a un psicòpata assassí.

'This is Spinal Tap'

La pel·lícula definitiva de rock de la història és un fals documental sobre una banda de heavy metal de nom Spinal Tap. El cineasta Marty DiBergi filma una gira del grup plena de divertis moments. Mai un grup va sonar tan alt.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Fotos de cine

Blue Rai
Blue Rai
Blue Rai
Blue Rai
Blue Rai

Blue Rai

El dia que el Rai pretén demanar matrimoni al gran amor de la seva vida, [..]

Prev
Next

Suggeriments ...

Deixa el teu comentari
A càrrec de la Marta García Montecino
Deixa el teu comentari
Factoria - Banyoles
Projecció de 9 curts d'Escenaris Especials Projecció de 9 curtmetratges