Notícies | Cine

'Spiderman: Homecoming', la quarta estrena de l'any que supera els 100 milions

Es tracta d'un dels debuts més potents de Sony Pictures i el segon més fort protagonitzat per un superheroi
0 vots
'Spider-Man: Homecoming' ja ha arribat als 117 milions de dòlars Sony Pictures

'Spider-Man: Homecoming' ja ha arribat als 117 milions de dòlars Sony Pictures

'Spiderman: Homecoming' es va convertir en la quarta estrena de l'any que supera els 100 milions de dòlars ( 'La bella i la bèstia', 'Guardians de la galàxia Vol. 2' i 'Wonder Woman'), aconseguint els 117 milions (102.500.000 d'euros), ha informat la web especialitzada Box Office Mojo.

Es tracta d'un dels debuts més potents en la història de l'estudi Sony Pictures i el segon més fort de qualsevol pel·lícula protagonitzada pel superheroi aràcnid després de "Spiderman 3", que va ingressar 151.100.000 en 2007.

Tom Holland és el nou Spiderman en aquesta cinta dirigida per Jon Watts ( "Cotxe policial", 2015) i en el repartiment apareixen Michael Keaton, Gwyneth Paltrow, Donald Glover i Robert Downey Jr., de nou com Iron Man.
Al film, el jove Peter Parker (Holland) tracta de compaginar la seva vida d'estudiant a l'institut amb les seves aventures de superheroi per a les que compta amb Iron Man (Downey Jr.) com a mentor i conseller.

La segona plaça va ser per a "Gru 3. El meu vilà favorit", amb 34 milions de dòlars (29,8 milions d'euros).
Dirigida per Pierre Coffin i Kyle Balda, la cinta mostra com Gru (amb la veu en la versió original de Steve Carell) coneix al seu germà perdut, Dru, i junts combaten al supervillano Bratt, una antiga estrella infantil de la televisió caiguda en desgràcia i que clama venjança contra Hollywood.

En el tercer lloc apareix la pel·lícula d'acció "Baby Driver", amb 12,8 milions de dòlars (11,2 milions d'euros).
Aquesta obra del britànic Edgar Wright explica com un jove amant de la música i amb gran talent per a la conducció (Ansel Elgort) coneix a la noia dels seus somnis (Lily James) mentre treballa per uns criminals amb els que ha de cometre una sèrie d'atracaments abans de ser alliberat de les seves funcions.

El quart lloc va ser per "Wonder Woman", amb 10,1 milions de dòlars (8,8 milions d'euros).

La cinta, protagonitzada per Gal Gadot i Chris Pine, compta l'origen de la superheroïna des que era coneguda simplement com Diana, princesa de les Amazones, fins que es creua amb un pilot que li descobreix el conflicte bèl·lic que s'està produint en el món i decideix lluitar en el bàndol aliat de la Primera Guerra Mundial.

Finalment, "Transformers: L'últim cavaller" es va fer amb la cinquena plaça gràcies als seus 6,3 milions de dòlars (5,5 milions d'euros).

En aquest lliurament, després de la desaparició d'Optimus Prime, una nova guerra entre els Transformers i els humans amenaça de destruir el món, cosa que tractaran d'impedir els personatges de Mark Wahlberg, Josh Duhamel, Anthony Hopkins i Isabela Moner.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Fotos de cine

Nunca estamos solos
Nunca estamos solos
Nunca estamos solos
Nunca estamos solos
Nunca estamos solos

Nunca estamos solos

Un carceller paranoic es muda a un poble flanquejat per una autopista estatal. [..]

Prev
Next

Suggeriments ...

Deixa el teu comentari
Mostra de Cinema d'Autor Fer visibles els invisibles. Aquesta mostra projecta
Deixa el teu comentari
Teatre de Lloret - Lloret de Mar
Del director Win Wenders Pina (Wim Wenders, 2017) País: Alemanya. Durada: 103