Notícies | Cine

'Wolf Warrior 2', el film més vist a la història de la Xina

La cinta recapta 60 milions de dòlars i supera la fantasia romàntica 'The Mermaid'
08-08-2017 14:51
0 vots
Imatge de la cinta. Youtube

Imatge de la cinta. Youtube

La pel·lícula d'acció 'Wolf Warrior 2', dirigida i protagonitzada per l'actor i lluitador d'arts marcials Wu Jing, es va convertir ahir a la nit en la més vista de la història a la Xina, tan sols 12 dies després de la seva estrena.

El film, en què el protagonista té per missió rescatar un grup de compatriotes xinesos atrapats en una revolució en un país africà, ha recaptat de moment 3.400 milions de iuans (505.900.000 de dòlars), superant amb això a la fantasia romàntica 'The Mermaid', que ostentava el rècord des de 2016.

A més, la pel·lícula de la qual és seqüela, 'Wold Warrior', estrenada el 2015 i amb similar argument (llavors l'heroi lluitava contra mercenaris contractats per un narcotraficant al nord-oest de la Xina) només va ingressar 89 milions de dòlars a les sales de cinema .

El film mostra una fractura tècnica similar a les superproduccions de Hollywood, i en això es nota la mà dels cineastes nord-americans Joe i Anthony Russo, directors de diverses pel·lícules de superherois Marvel i que han col·laborat com a assessors de Wu Jing.

El nord-americà Frank Grill interpreta el malvat a 'Wolf Warriors 2', mentre que la de Hong Kong Celina Jade és l'heroïna de la història.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Fotos de cine

Pocoyó en cines: tu primera película
Pocoyó en cines: tu primera película

Pocoyó en cines: tu primera película

En aquesta nova aventura, el Pocoyó, la Nina, el Pato i l'Elly s'uneixen [..]

Prev
Next

Suggeriments ...

Deixa el teu comentari
El Clàssic del mes La jove Sabrina (Audrey Hepburn), filla del xofer britànic
Deixa el teu comentari
Robert Redford i Mia Farrow van protagonitzar la que potser és la més reeixida de les adaptacions