Notícies | Cine

Cap a nous territoris

0 vots
Cap a nous territoris

Cap a nous territoris

Poc es podia imaginar Enrique Gato que aquell personatge que va crear sobre paper l'any 2001 es convertiria en una franquícia que no tan sols ha arrasat a l'Estat espanyol, sinó que també ha obtingut un notable èxit arreu del món. Després de dos curtmetratges, un primer llargmetratge i fins i tot una sèrie de televisió, el popular paleta amb ínfules d'arqueòleg Tadeo Jones torna en una segona entrega a la gran pantalla que promet, com en l'anterior, humor i acció a parts iguals.

Després de buscar altres camins animats amb Atrapa la bandera, el tàndem format per Gato en la direcció i Jordi Gasull en el guió decideixen, doncs, tornar a apostar per el cavall guanyador. Amb el mateix grup del productors de la primera entrega (entre els que s'inclou el gironí Edmon Roch amb la seva productora Ikiru Films), Tadeo Jones 2 ens presenta el seu protagonista decidit finalment a formalitzar la seva vocació i començar els seus estudis a la universitat. Mentrestant, però, viatja fins a Las Vegas, on la seva estimada Sara ha de presentar al món una important troballa arqueològica: un dels tres discs d'or que composaven el collaret del mític rei Mides. Òbviament, i davant d'aquesta troballa tant llaminera, el malvat de torn (en aquest cas un poderós milionari anomenat Jack Rackham) farà el possible no tant sols per a robar el disc, sinó també per segrestar a la Sara amb la intenció que li doni les pistes per a trobar les dues altres parts del collaret.

Així doncs, en Tadeo, juntament amb els seus fidels companys el lloro Belzoni i el seu gos Jeff, haurà de recórrer al seu enginy per ajudar a la Sara en un viatge que el portarà per mig món i en el qual visitarà Granada. A més a més, en aquesta ocasió també comptarà amb l'ajut de l'esbojarrada Mòmia, personatge que apareixia breument en la primera entrega però que en aquesta ocasió adquireix un protagonisme total.

Tadeo Jones 2 compta, en aquesta ocasió, amb un pressupost ben folgat que ha permès a l'equip tècnic del film realitzar un notable salt qualitatiu en quant a la tècnica d'animació i en la gestualitat dels personatges.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Fotos de cine

Blue Rai
Blue Rai
Blue Rai
Blue Rai
Blue Rai

Blue Rai

El dia que el Rai pretén demanar matrimoni al gran amor de la seva vida, [..]

Prev
Next

Suggeriments ...

Deixa el teu comentari
A càrrec de la Marta García Montecino
Deixa el teu comentari
Factoria - Banyoles
Projecció de 9 curts d'Escenaris Especials Projecció de 9 curtmetratges