Notícies | Cine

Protegeix com puguis

24-08-2017 22:23
0 vots
Protegeix com puguis

Protegeix com puguis

Tot i que ja han passat vint-i-cinc anys, qui més qui menys recorda encara El guardaespadas, pel·lícula que a pesar de la seva dubtosa qualitat artística va esdevenir un èxit rotund gracies a les cançons de la malaguanyada Whitney Houston i l'idil·li que s'establia entre la mateixa Houston i el professional guardaespatlles que interpretava Kevin Costner. Els responsables de El otro guardaespaldas han volgut jugar una mica a parodiar aquest «hit» dels noranta, tant en el mateix títol com en el cartell promocional, tot i que, en aquest cas, ens trobarem amb una parella que es pot definir de totes les formes possibles excepte de romàntica.

D'aquesta manera, El otro guardaespaldas segueix el canons establerts de les anomenades «buddy movies» (en les quals dos personatges normalment de caràcters antagònics es veuen obligats a confiar l'un amb l'altre) per a presentar-nos a Michael Bryce, un prestigiós professional en l'art d'oferir seguretat a tot aquell que requereixi els seus serveis. El seu nou client, però, serà ni més ni menys que Darius Kincaid, un dels assassins a sou més perillosos i coneguts del món i que, a més a més, manté amb Bryce una forta enemistat forjada al llarg dels anys en què s'han anat trobant i enfrontant en diverses situacions i en els indrets més exòtics. No obstant, Kincaid ha d'anar a declarar com a testimoni a la Haia en el judici que s'està desenvolupant contra un cruel dictador de l'Europa de l'Est, i a pesar de no ser sant de la seva devoció, sap que Bryce esdevé el millor guardaespatlles possible per a la seva seguretat. D'aquesta manera, els dos protagonistes iniciaran una mena de gimcana que els durà d'Anglaterra a la Haia al llarg de les vint-i-quatre hores que hauran de passar plegats, sempre amb l'amenaça de tots els pinxos que el dictador ha contractat per evitar que arribin sans i estalvis al judici.

El otro guardaespaldas compta amb una parella protagonista formada per Ryan Reynolds i Samuel L. Jackson, els quals ja estan més que avessats a aquests tipus de propostes: Jackson pels films protagonitzats a les ordres de Quentin Tarantino o fent parella amb Bruce Willis a la tercera entrega de Jungla de cristal i Reynolds per la seva composició de divertit antiheroi a Deadpool. Gary Oldman i Salma Hayek arrodoneixen el repartiment d'aquest film que ha arrasat en la seva estrena nord-americana.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Fotos de cine

¡Qué guapa soy!
¡Qué guapa soy!
¡Qué guapa soy!
¡Qué guapa soy!
¡Qué guapa soy!

¡Qué guapa soy!

Una noia corrent, que s'enfronta cada dia a les seves inseguretats, [..]

Prev
Next