Notícies | Cine

Esbroncades a Venècia per 'Mother!', la nova pel·lícula de Javier Bardem

La cinta, un thriller psicològic dirigit per Darren Aronofsky, ha dividit la crítica després de la seva projecció
0 vots
Jennifer Lawrence i Javier Bardem. EFE

Jennifer Lawrence i Javier Bardem. EFE

El director nord-americà Darren Aronofsky va estrenar la seva cinta "Mother!" al Festival de Venècia, on competeix pel Lleó d'Or, i la seva projecció va dividir a la crítica, que la va acollir entre aplaudiments o sonores esbroncades.

Es tracta d'un thriller psicològic que mostra la relació entre una acomodada parella, conformada per Javier Bardem i Jennifer Lawrence, que és posada a prova quan una sèrie de persones arriben a casa per sorpresa, fent miques el seu tranquil món.

Amb la cinta, el director de "Requiem for a dream" (2000) llança una crítica total contra la modernitat, abordant de forma simbòlica temes com l'èxit, l'amor, la maternitat, la desigualtat, la superpoblació o l'explotació del planeta.

"Com a espècie el nostre impacte és perillosament insostenible però seguim vivint en un estat de negació de perspectives (...) Un matí em vaig despertar amb aquest sentit d'angoixa i impotència i vaig veure aquesta pel·lícula sorgir com un somni delirant", explica Aronofsky en un comentari de la cinta difós per la "Mostra".

La pel·lícula no va deixar indiferent a ningú en la seva estrena i, tot i que va recollir l'aplaudiment de part de la crítica, també va ser sonorament escridassada.

Amb "Mother!", Aronofsky tracta de revalidar el Lleó d'Or que va conquistar el 2008 amb "The Wrestler", competint amb altres cineastes a la Mostra veneciana, que tocarà a la seva fi el proper 9 de setembre.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Fotos de cine

Lou Andreas-Salomé
Lou Andreas-Salomé
Lou Andreas-Salomé
Lou Andreas-Salomé
Lou Andreas-Salomé

Lou Andreas-Salomé

Biopic de l'escriptora, filòsofa i psicoanalista russa Lou Andreas-Salomé, [..]

Prev
Next

Suggeriments ...

Deixa el teu comentari
Cines Olot - Olot
En aquesta pel·lícula el director evoca Ozu i Antonioni, i deixa en el procés que un sentiment
Deixa el teu comentari
Teatre de Lloret - Lloret de Mar
Dels directors Jakob Schuh i Jan Lachauer Revolting Rhymes (Jakob Schuh i Jan