Notícies | Cine

El perillós truc de Dakota Johnson per rodar les escenes de sexe

Solia ser alguna cosa comú durant els primers compassos de la història
1 vot
Dakota Johnson i Jamie Dornan. Youtube

Dakota Johnson i Jamie Dornan. Youtube

Dakota Johnson, protagonista de la saga 'Cincuenta Sombras de Grey', ha revelat el seu secret per afrontar els rodatges de les escenes de sexe que tenen lloc en aquestes pel·lícules. Poc estranya el descobrir que l'alcohol se suma al ritual eròtic dels actors per posar-se a to en el treball.

Doncs, com indiquen a CinemaBlend, tant Johnson com Jamie Dornan, el seu company de repartiment, tenen una tradició força peculiar abans de posar-se mans a l'obra. "Un glop de whiskey i menta", explica l'actriu, que també assegura que Dornan "fa flexions mentre jo bec whiskey". Per descomptat, res com una mica d'alcohol per acabar amb la vergonya.

No obstant això, no sembla ser un vici perillós, ja que no sempre mantenen aquesta rutina. Pel que sembla, solia ser alguna cosa comú durant els primers compassos de la història, quan la relació professional i personal entre Dornan i Johnson no estava molt definida. En aquell temps, rodar escenes de sexe els deixava "petrificats".

Afortunadament, és una cosa que amb el temps ha pogut esmenar sense necessitat de recórrer a l'alcohol. La confiança entre els dos intèrprets i la major amistat que han creat els possibilita treballar a uns nivells d'intensitat que es poden apreciar en l'últim tràiler de '50 sombras liberadas', tercer lliurament de la saga que s'estrenarà el 9 de febrer de 2018.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Fotos de cine

Lou Andreas-Salomé
Lou Andreas-Salomé
Lou Andreas-Salomé
Lou Andreas-Salomé
Lou Andreas-Salomé

Lou Andreas-Salomé

Biopic de l'escriptora, filòsofa i psicoanalista russa Lou Andreas-Salomé, [..]

Prev
Next

Suggeriments ...

Deixa el teu comentari
Cines Olot - Olot
En aquesta pel·lícula el director evoca Ozu i Antonioni, i deixa en el procés que un sentiment
Deixa el teu comentari
Teatre de Lloret - Lloret de Mar
Dels directors Jakob Schuh i Jan Lachauer Revolting Rhymes (Jakob Schuh i Jan