Notícies | Cine

Els nous dinosaures de «Jurassic World»

La pel·lícula de la saga arribarà a les pantalles el proper 8 de juny de 2018
04-12-2017 17:32
0 vots
El tràiler, disponible el 13 de desembre. Universal Pictures

El tràiler, disponible el 13 de desembre. Universal Pictures

A l'espera de l'anhelat tràiler de la pel·lícula 'Jurassic World: El reino caído', que arribarà el proper 13 de desembre, s'han revelat dues noves espècies de dinosaures. Això sorgeix arran del proper llançament d'un llibre de realitat augmentada que les connecta amb el film.

Un dels nous espècimens que apareixen en el llibre de realitat augmentada és El Baryonyx, que no va arribar a aparèixer en cap dels lliuraments però, sí en diverses novel·les i va estar a l'Illa Nublar durant els esdeveniments de 'Jurassic Park' i ' Jurassic World '. A través del seu compte oficial de Twitter, l'editorial Carlton va publicar un tuit amb el següent missatge:

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="ca"><p lang="en" dir="ltr">Jurassic World: Fallen Kingdom  new breeds of dinosaurs: Stygimoloch, Carnotaurus, Baryonyx <a href="https://t.co/vmDQ7DUgxZ">pic.twitter.com/vmDQ7DUgxZ</a></p>&mdash; ??Dino Info?? (@DinoInfo65) <a href="https://twitter.com/DinoInfo65/status/897847918937481217?ref_src=twsrc%5Etfw">16 d’agost de 2017</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
 

El Baryonyx és un dels favorits dels seguidors de la saga, els qui anhelen que el poderós dinosaure faci la seva aparició a la gran pantalla. Del segon es desconeix el seu nom, tan sols que és un híbrid i que resulta aterridor. Fins i tot, va estar a punt d'aparèixer en el tercer lliurament de la franquícia sent substituït finalment pel Spinosaurus. No obstant això, la seva inclusió aquí no garanteix que surti en la nova pel·lícula.

La informació adjunta del llibre i que ja es troba disponible per a la prevenda, diu el següent:

"El llibre de realitat augmentada oficial de Carlton conté imatges exclusives dels films, permetent que experimentis amb dinosaures originals de Jurasic World a través de la màgia interactiva de nova generació", afirma el text.

"Aprèn a entrenar el Velociraptor alpha 'Blue', i fes-lo servir com el teu guia i protector mentre trobes a altres dinosaures a través de l'aplicació. Des de noves espècies de dinosaures cinematogràfics com el Baryonyx o, una raça híbrida nova i aterridora, i fins i tot vells coneguts com el T. Rex i el Estegosaure, el llibre Jurasic World AR sorprendrà una vegada més als lectors "conclou l'aclariment.

Dirigida per Juan Antonio Bayona ( 'Un monstre em ve a veure'), 'Jurassic World 2' arribarà a les pantalles el proper 8 de juny de 2018 amb Chris Pratt reprenent el seu paper com Owen Grady al costat de Bryce Dallas Howard repetint el seu personatge de Claire Dearing.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Fotos de cine

Pocoyó en cines: tu primera película
Pocoyó en cines: tu primera película

Pocoyó en cines: tu primera película

En aquesta nova aventura, el Pocoyó, la Nina, el Pato i l'Elly s'uneixen [..]

Prev
Next

Suggeriments ...

Deixa el teu comentari
El Clàssic del mes La jove Sabrina (Audrey Hepburn), filla del xofer britànic
Deixa el teu comentari
Robert Redford i Mia Farrow van protagonitzar la que potser és la més reeixida de les adaptacions