Notícies | Cine

Mira «Voldemort: Origins of the Heir», l'spin-off de Harry Potter

La pel·lícula consta de 52 minuts, en els quals es relata la joventut de Tom Marvolo
16-01-2018 15:45
0 vots
La saga màgica de J.K. Rowling continua expandint-se . Youtube

La saga màgica de J.K. Rowling continua expandint-se . Youtube

«Voldemort: Origins of the Heir», l'spin-off de Harry Potter creat per fans, ja està disponible a Youtube. Un migmetratge de 52 minuts que relata la joventut de Tom Marvolo Riddle, el mag que va acabar convertint-se en Voldemort.

El projecte s'ha dut a terme gràcies a la productora independent Tryangle, que ha finançat la pel·lícula mitjançant un crowdfunding per demostrar que es poden fer films de qualitat sense un gran pressupost. I segons la web de Tryangle la història que volen explicar amb «Voldemort: Origins of the Heir», és "l'ascens del Senyor Fosc abans d'Harry Potter i la seva primera mort".

Per fi, l'esperat fanmade ja està disponible a la xarxa sense ànim de lucre i, malgrat les seves limitacions, tampoc té tant a envejar a les produccions oficials de Harry Potter que estan a càrrec de Warner Bros

La saga màgica de J.K. Rowling continua expandint-se i la seva pròxima entrega als cinemes serà Animals Fantàstics: Els crims de Grindelwald, que té previst la seva estrena el 16 de novembre de 2018.

La cinta dirigida per David Yates compta amb el repartiment encapçalat per Eddie Redmayne com Newt Scammander, Jude Law com Albus Dumbledore; Johnny Depp com el fosc Grindelwald i Alison Sudol com Queenie Goldstein.

A ells s'uneixen Katherine Waterston (Tina Goldstein), Ezra Miller (Credence Barebone), Zoë Kravitz (Leta Lestrange), Seraphina Picquery, (Seraphina Picquery) i Callum Turné (Theseus Scamander).

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Fotos de cine

Lean on Pete
Lean on Pete
Lean on Pete
Lean on Pete
Lean on Pete

Lean on Pete

Després de la mort del seu pare, un noi de 15 anys anomenat Charlie es [..]

Prev
Next

Suggeriments ...

Deixa el teu comentari
Hospici - Olot
Projecció de la pel·lícula Un pueblo llamado Dante's Peak (1997), dirigida per Roger Donaldson,