Notícies | Cine

Mira la nova Lara Croft en l'espectacular tràiler de «Tomb Raider»

Alicia Vikander es posa a la pell de l'heroïna, en substitució d'Angelina Jolie
19-01-2018 15:58
0 vots
Alicia Vikander. Imatge promocional

Alicia Vikander. Imatge promocional

El proper 16 de març arribarà als cinemes Tomb Raider, el reinici de la saga cinematogràfica basada en la popular franquícia de videojocs que, en aquesta ocasió, està protagonitzada per Alicia Vikander com Lara Croft.

La guanyadora de l'Oscar per "La noia danesa" pren així el testimoni d'Angelina Jolie, que va encarnar el personatge en anteriors pel·lícules en aquest film que està dirigit pel noruec Roar Uthaug i que presenta el seu nou i espectacular tràiler.

Acció i emoció en un tràiler espectacular

Un avançament de gairebé dos minuts i mig de durada carregat d'acció i mostra a Lara embarcant-se en la seva primera aventura disposada a córrer qualsevol risc, i enfrontar-se a la sinistra organització anomenada La Trinitat, per seguir els passos del seu pare mort al que dóna vida Dominic West (The Wire) i evitar així "un genocidi global".

Lara Croft és la filla, extremadament independent, d'un excèntric aventurer que va desaparèixer quan ella tot just era adolescent. Ara s'ha convertit en una jove de 21 anys que no està centrada en res i que s'obre pas pels caòtics carrers de la moderna East London com a bici-missatgera; amb prou feines arriba a final de mes i està matriculada en cursos de la universitat però gairebé mai va a classe.

Decidida a emprendre el seu propi camí, rebutja prendre les regnes de l'imperi mundial del seu pare, de la mateixa manera que nega la idea que de veritat ha mort per sempre. Sota la recomanació d'afrontar els fets i seguir endavant després de set anys sense el seu pare, ella mateixa no aconsegueix comprendre què la mou finalment a desentranyar l'enigma de la seva misteriosa mort.

Refusant complir l'última voluntat del seu pare, ho deixa tot enrere per trobar l'últim parador conegut del seu pare: una llegendària tomba en una mítica illa en algun lloc prop de la costa del Japó. Però la seva missió no serà fàcil ja que tan sols arribar a l'illa serà una tasca perillosa.

Tot d'una se li presenten reptes encara més grans, per la qual cosa Lara, contra tot pronòstic i equipada únicament amb la seva aguda ment, fe cega i el seu tossut i inherent esperit, ha d'aprendre a sobrepassar els seus límits al aventurar cap al desconegut. Si surt viva d'aquesta perillosa aventura, podria suposar el seu moment de glòria i guanyar-se el nom de Tomb Raider.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Fotos de cine

Borg McEnroe. La película
Borg McEnroe. La película
Borg McEnroe. La película
Borg McEnroe. La película
Borg McEnroe. La película

Borg McEnroe. La película

Wimbledon, 1980. L'impertorbable Björn Borg, suec, i el temperamental [..]

Prev
Next

Suggeriments ...

Deixa el teu comentari
La Cate - Figueres
Dins del Tour D'A, Braguino A la meitat del taigà siberià, a 450 milles
Deixa el teu comentari
La Cate - Figueres
Dins del Tour D'A, A ciambra En la comunitat gitana de A Ciambra, univers