Notícies | Cine

«Mision Imposible: Fallout» estrena el primer avanç

La saga d'espies protagonitzada per Tom Cruise continua aquest any amb la seva sisena entrega
02-02-2018 19:17
0 vots
Rebecca Ferguson i Tom Cruise.

Rebecca Ferguson i Tom Cruise.

Ja tenim aquí el primer avanç de 'Mision Imposible: Fallout', la sisena entrega de l'exitosa franquícia que tornarà a estar protagonitzada, com no, per Tom Cruise.

Un teaser de sis segons mostra diversos plans dels protagonistes d'aquesta nova aventura en la que l'agent Ethan Hunt (Crucero) tornarà a estar acompanyat dels seus vells amics de l'equip del FMI (Alec Baldwin, Simon Pegg o Ving Rhames) , una altra cara coneguda (Rebecca Ferguson i Michelle Monaghan) i nous fitxatges com Henry Cavill, Angela Bassett i Vanessa Kirby.

Christopher McQuarrie, director de les anteriors lliuraments, torna a posar-se als comandaments d'una saga que, des de l'estrena de la seva primera pel·lícula en 1996, acumula 2.779 milions de dòlars distribuïts a la taquilla mundial de cada una de les seves cinc anteriors edicions.

La més exitosa, almenys pel que fa a recaptació es refereix, va ser la quarta pel·lícula, Misión Imposible: Protocol Fantasma, que acumulava uns ingressos de més de 694 milions de dòlars a tot el món.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Fotos de cine

Lean on Pete
Lean on Pete
Lean on Pete
Lean on Pete
Lean on Pete

Lean on Pete

Després de la mort del seu pare, un noi de 15 anys anomenat Charlie es [..]

Prev
Next

Suggeriments ...

Deixa el teu comentari
Hospici - Olot
Projecció de la pel·lícula Un pueblo llamado Dante's Peak (1997), dirigida per Roger Donaldson,