Notícies | Cine

El retorn d'un clàssic

«El regreso de Mary Poppins» arribarà als cinemes per Nadal, amb Emily Blunt, beneïda per Julie Andrews, de protagonista
0 vots
El retorn d'un clàssic

El retorn d'un clàssic

Mary Poppins es va estrenar el 1964, i encara avui és un clàssic del cinema familiar gràcies a la seva esplèndida banda sonora i, sobretot, al carisma de Julie Andrews, que aconseguia traslladar a la pantalla tota l'essència màgica del personatge imaginat per l'escriptora P.L. Travers. Era una de les poques icones de Disney que encara no s'havia sotmès a una reformulació visual, segurament perquè la pel·lícula original encara preserva la seva capacitat d'atraure noves generacions d'espectadors. Però des que la companyia va decidir agafar tots els seus clàssics animats i rodar-los en imatge real, sembla que no hi ha ni un sol èxit de Disney que no sigui susceptible de noves versions. És per això que el proper Nadal tindrem als cinemes El regresso de Mary Poppins, que adapta el segon llibre de Travers sobre la mainadera màgica i que, vistos els primers avançaments, té aspiracions de convertir-se en la nova gallina d'ous d'or d'una productora que ja en té a cabassos. Potser l'únic a lamentar és que hagin posat aquesta seqüela en mans de Rob Marshall: l'autor de Chicago ha demostrat que quan es posa a fer cinema purament comercial (com a la quarta entrega de Piratas del Caribe) el seu estil es torna encara més impersonal i mediocre del que ja és quan roda musicals.

Situada uns vints anys després dels fets de la primera entrega, la pel·lícula presenta Mary Poppins tornant a Londres per refer-se d'una pèrdua i ajudar els hereus dels Banks a redescobrir l'alegria de viure. Aquest és tot l'argument que ha facilitat Disney, però és que tampoc cal més. Del que es tractarà és de reviure sensacions infantils, de comprovar si la protagonista manté el seu poder de convocatòria i de deixar-se endur per la banda sonora, que aquest cop va a càrrec de Marc Shaiman i Scott Wittman.

En tot cas, el principal al·licient d¡El regreso de Mary Poopins serà la interpretació d'Emily Blunt, que va assumir el paper després de la benedicció pública de Julie Andrews. Per cert que, després de setmanes de rumors, la veterana actriu no farà cap «cameo» al film per no treure protagonisme a Blunt, però sí que hi veurem el seu company de repartiment a l'original, Dick Van Dyke.

El repartiment, realment esplèndid, també inclou Colin Firth, Emily Mortimer, Ben Whishaw, Angela Lansbury, Lin-Manuel Miranda, Julie Walters, David Warner i ni més ni menys que Meryl Streep.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Fotos de cine

Sergio & Sergei
Sergio & Sergei
Sergio & Sergei
Sergio & Sergei
Sergio & Sergei

Sergio & Sergei

Any 1991. El bloc comunista es desintegra i Cuba s'endinsa en la més [..]

Prev
Next

Suggeriments ...

Deixa el teu comentari
Activitat al voltant de l'exposició "La mort digna il·lustrada" Com a activitat
Deixa el teu comentari
Mostra de Cinema d'Autor Fer visibles els invisibles. Aquesta mostra projecta