Notícies | Cine

Com aconseguir entrades a preu reduït per la Festa del Cinema

Les sales de cinema de tot Espanya obren les seves portes els dies 7, 8 i 9 de maig amb entrades a 2,90 euros
03-05-2018 13:23
0 vots
No perdis aquesta oportunitat. FESTA DEL CINE

No perdis aquesta oportunitat. FESTA DEL CINE

La Festa del Cinema torna els dies 7, 8 i 9 de maig als cinemes de tot Espanya. Des de fa uns dies els espectadors poden acreditar-se al web fiestadelcine.com, requisit imprescindible per poder beneficiar-se dels descomptes, llevat els menors de 14 anys i els majors de 60 anys, que poden acudir-hi directament.

Les sales de cinema d'Espanya obren les seves portes oferint entrades a 2,90 euros. Aquests preus fan que els amants del setè art acudeixin ansiosos al cinema per gaudir de les últimes novetats de la gran pantalla.

Entre les pel·lícules que estaran en cartellera durant la Festa del Cinema destaquen '12 Valientes', '7 días en Entebbe', 'Campeones', 'Custodia compartida', 'El buen maestro', 'Isla de perros', 'La casa junto al mar', 'La casa torcida', 'Las leyes de la termodinámica', 'Lucky', 'Mi familia del norte', 'Mi querida cofradía', 'Noche de Juegos', 'Peter Rabbit', 'Proyecto Rampage', 'Ready Player One', 'Roman J. Israel, Esq.', '#Sexpact', 'Super Maderos 2', 'Tomb Raider', 'Un lugar tranquilo', 'Un sol interior' y 'Vengadores: Infinity War'.

Si no vols desaprofitar aquesta oportunitat, fes-te ja amb les teves entrades per a la Festa del Cinema. A continuació, t'expliquem com has de fer-ho. Els passos són molt senzills i faran que els cinèfils acudeixin en massa als cinemes de tot Espanya.

Com treure les entrades

Les entrades per a la Festa del Cinema es trauran, com sempre, a les taquilles, caixers automàtics o Internet. L'única cosa que necessitaràs, en aquesta ocasió, és haver-te acreditat anteriorment a la pàgina web www.fiestadelcine.com. Acreditar-és, com sempre, totalment gratuït.

Si no és la primera vegada que t'acredites només hauràs de registrar-te amb el teu email i data de naixement i rebràs la teva entrada per correu electrònic. Simplement hauràs de imprimir-la i comprar l'entrada.

Per a noves acreditacions és necessari que facis tot el registre d'usuari. Aquí podràs acreditar-te de manera individual o en grup (pots incloure fins a 10 persones). Un cop més, rebràs les acreditacions per correu electrònic i hauràs de imprimir-les per poder comprar les entrades.

Sales disponibles

Per consultar les sales en què està disponible la promoció de la Festa del Cinema, s'ha de consultar www.fiestadelcine.com. Es podran veure totes les pel·lícules que estiguin en taquilla, encara que cada sala decidirà si els títols que s'ofereixen en versió 3D entren dins de la promoció, de la mateixa manera que passarà amb els seients vip.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Fotos de cine

Astérix: El secreto de la poción mágica
Astérix: El secreto de la poción mágica
Astérix: El secreto de la poción mágica
Astérix: El secreto de la poción mágica
Astérix: El secreto de la poción mágica

Astérix: El secreto de la poción mágica

Grimpant àgilment entre arbres a la recerca de vesc, el druida Panoràmix [..]

Prev
Next

Suggeriments ...

Deixa el teu comentari
El 1977, per iniciativa de Rialles, l'Associació Cultural Cavall Fort i Drac Màgic, es
Deixa el teu comentari
Le Petit Truffaut L'Ernest és un os gran amb esperit d'artista i un