Notícies | Cine

Estrenes de cinema

«Predator»: L'enemic invisible

Shane Black porta la mítica saga al seu terreny en aquest divertidíssim «reboot»
14-09-2018 00:23
0 vots

La saga Depredador manté intacta la seva condició de culte malgrat que la seva seqüela oficial no està ben considerada (malgrat ser un dels millors films d'acció dels 90) ni el seu reboot apadrinat per Robert Rodríguez va acabar de funcionar. Ara és el gran Shane Black qui n'agafa les regnes per fer una mena de refundació que, al mateix temps, és un impagable homenatge a l'original.

Black, guionista d'Arma letal i El último Boy Scout, i també director de Kiss Kiss, Bang Bang i Iron Man 3, té un estil molt característic que combina la pirotècnia del millor cinema d'acció dels 80 amb un humor molt punyent que arriba a desarmar de tan inesperat. Aquesta és la recepta que aplica a Predator, cinta que serveix com a nou reboot però que sobretot vol apel·lar a un estil de pel·lícula contundent i entremaliada que cada cop és menys habitual de trobar per la maleïda correcció política. En aquesta ocasió, un nen desencadena involuntàriament el retorn del depredadors alienígenes a la Terra, i resulta que s'han nodrit de l'ADN d'altres espècies extraterrestres per fer-se més forts i indetectables. Un grup de soldats i una jove professora de ciències seran els nostres darrers bastions per aturar una invasió en tota regla.

Black, que hi alterna clares referències a l'original amb algunes novetats realment prometedores, juga a The Predator a recuperar la violència hiperbòlica dels seus primers treballs, esquitxant el metratge de bromes fins i tot grolleres que eleven el film fins a extrems inesperats. El repartiment, magnífic, està encapçalat per Olivia Munn, Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Sterling K. Brown, Jacob Tremblay, Jake Busey, Edward James Olmos, Yvonne Strahovski, Thomas Jane i Keegan-Michael Key.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Fotos de cine

Entendiendo a Ingmar Bergman
Entendiendo a Ingmar Bergman
Entendiendo a Ingmar Bergman
Entendiendo a Ingmar Bergman
Entendiendo a Ingmar Bergman

Entendiendo a Ingmar Bergman

Retrat de la vida i l'obra del gran Ingmar Bergman que explora el seu [..]

Prev
Next

Suggeriments ...

Deixa el teu comentari
De Luca Guadagnino