Notícies | Cine

«Annabelle 3» ja té sinopsi oficial

La nina diabòlica tornarà de nou als cinemes el 3 de juliol del 2019
27-11-2018 18:10
0 vots
 Imatge promocional

Imatge promocional

Warner Bros ha fet pública la primera sinopsi oficial d'"Annabelle 3", la propera pel·lícula de l'Univers "Expediente Warren" que arribarà als cinemes el pròxim 3 de juliol de 2019. La nina diabòlica tornarà a la vida dels Warren i té un nou objectiu, la filla petita del matrimoni.

"Decidits a evitar que Annabelle causi més estralls, els experts en dimonis Ed i Lorraine Warren porten la nina posseïda a la sala d'artefactes de casa seva, col·locant-la 'fora de perill' darrere d'un vidre sagrat protegit amb la benedicció d'un sacerdot. Però una nit profana, el terror torna a alçar-se quan Annabelle desperta els esperits malignes de l'habitació amb un nou objectiu: la filla de deu anys dels Warren, Judy, i les seves amigues".

La nova pel·lícula d'Annabelle està escrita i dirigida per Gary Dauberman, responsable dels guions d'"Expediente Warren 2" i "La Monja". La sinopsi oficial confirma les declaracions del cineasta a principis d'any, on assegurava que Annabelle 3 serà molt diferent a la resta de pel·lícules de la franquícia.

"És el que passa quan Annabelle entra a la sala d'artefactes maleïts", va dir Dauberman en una entrevista amb Slash Film. "Igual que a "La Cosa del Pantano", tracta del que passa amb Annabelle en aquesta sala i com afecta al seu entorn".

"Annabelle bàsicament activa tots els objectes de l'habitació", va explicar per la seva banda el productor James Wan en el Comic-Amb de Sant Diego. "Així que és bàsicament com una Nit al Museu però amb Annabelle!".

La pel·lícula està protagonitzada per Madison Iseman ("Pesadilla 2"), McKeena Grace ("Yo, Tonya") i Katie Sarife ("Cleveland Abdution"), a més de Patrick Wilson i Vera Farmiga repetint els seus papers com Ed I Lorraine Warren, respectivament.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Fotos de cine

Gats
Gats
Gats
Gats
Gats

Gats

El Núvol és un gat que viu còmodament amb el seu fill Raig en un apartament [..]

Prev
Next

Suggeriments ...

Deixa el teu comentari
Arroz amargo (Riso amaro 1949). (V.O. en italià, subtitulada) Perseguida per
Deixa el teu comentari
Descripció Dissabte 8 d'agost a les 18.30h (V.O. en anglès, subtitulada)