Notícies | Cine

Cinema. Estrenes

«La Lego Película 2»: Emmet contraataca

Arriba la seqüela d'un dels millors films d'animació de la dècada
08-02-2019 01:20
0 vots

La Lego Película és una de les millors i més originals pel·lícules d'animació de la dècada gràcies a la seva capacitat per agafar una marca sobradament coneguda i convertir-la en un divertidíssim exercici de metallenguatge. Això es devia, sobretot, als seus directors, Phil Lord i Chris Miller, que a la segona part s'han limitat a escriure el guió i cedir la batuta a Mike Mitchell i Trisha Gum.

Les primeres crítiques destaquen que el canvi es nota relativament poc, perquè La Lego Película manté el nivell de gags per minut i porta la història a nous nivells expressius sense renunciar a l'esperit referencial i bandarra de l'original. En aquesta ocasió, Emmet i Lucy s'han hagut d'acomodar a la vida d'un món apocalíptic arran de la invasió dels Duplo. Ell ho porta la mar de bé, perquè és feliç en qualsevol circumstància, però ella se sent que hauria d'estar fent alguna cosa per combatre els invasors. Quan Lucy és abduïda per un misteriós enemic alienígena, Emmet haurà de tornar de ser l'heroi de la història i explorar altres mons per rescatar-la.

La seqüela torna a jugar amb la mateixa idiosincràsia de les joguines, però també amb un inabastable espiral de referències que flirtegen amb l'ahir i l'avui de tots els gèneres. Una bona prova d'això és que la figura d'Aquaman tingui un paper secundari a la funció i que porti la veu de ni més ni menys que Jason Momoa. La versió original també compta amb altres grans noms com els de Chris Pratt, Will Ferrell, Elizabeth Banks, Will Arnett, Alison Brie, Jonah Hill, Nick Offerman, Channing Tatum, Cobie Smulders, Ralph Fiennes, Bruce Willis, Tiffany Haddish, Will Forte, Maya Rudolph i Charlie Day.

Consulta la cartellera

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Fotos de cine

La espía roja (Red Joan)
La espía roja (Red Joan)
La espía roja (Red Joan)
La espía roja (Red Joan)
La espía roja (Red Joan)

La espía roja (Red Joan)

Joan Stanley és una dona gran encantadora que mai ha aixecat cap tipus [..]

Prev
Next

Suggeriments ...

Deixa el teu comentari
National Theatre Live Vanessa Kirby (The Crown, NT Live: Un tramvia anomenat
Deixa el teu comentari
Teatre de Lloret - Lloret de Mar
Durada: 85 mins. Sinopsi: Taste of Cement (Ziad Kalthoum, 2017) País: