Notícies | Cine

'The Counselor'

Javier Bardem i Penélope Cruz, junts a la nova pel·lícula de Ridley Scott

La pel·lícula relata la història d'un jove advocat (Fassbender) que passa per dificultats econòmiques i decideix introduir-se en el món de la droga
27-04-2012 15:59
0 vots
null null

null null

Javier Bardem i Penélope Cruz podrien tornar a treballar junts. Serà a 'The Counselor', el projecte futur de Ridley Scott, per al qual ja fa mesos que sonava Bardem, i ara podria sumar-se l'actriu madrilenya Penélope Cruz.

L'última ocasió en què el matrimoni va compartir la gran pantalla va ser a 'Vicky, Cristina, Barcelona' (2008) de Woody Allen, la comèdia que va fer guanyar l'Oscar a Cruz com a millor actriu de repartiment. Bardem i Cruz ja van treballar junts per primera vegada el 1992 a 'Jamón jamón' de Vigas Luna, i un lustre més tard a 'Carne trémula' de Pedro Almodóvar.

Junt amb els dos actors espanyols, a 'The Counselor' podrem veure altres cares molt conegudes com la de Michael Fassbender, el noi de moda de Hollywood que acaba de rodar 'Prometheus' sota les ordres de Scott, o la de Brad Pitt, que també podria coincidir amb Angelina Jolie, en aquest ambiciós projecte.

'The Counselor' està basada en el guió original de Cormac Mccarthy, l'escriptor guanyador d'un Pulitzer autor de 'No es país para viejos', un drama sobre drogues que estarà ambientat en la frontera entre els Estats Units i Mèxic.

La pel·lícula relata la història d'un jove advocat (Fassbender) que passa per dificultats econòmiques i decideix introduir-se en el món de la droga de manera puntual per intentar aconseguir diners fàcilment i ràpid traficant amb cocaïna. En aquesta aventura s'associarà amb un vell amic amb poder adquisitiu (Bardem) i un tipus fosc i tèrbol (Pitt). Però el negoci no sortirà com ho tenien planejat i les coses es torçaran deslligant un episodi d'història dur, violent i mordaç.

En aquesta història Penélope Cruz podria interpretar l'amant del personatge de Fassbender, segons informa 'The Hollywood Reporter', que també puntualitza que l'actriu no ha rebut una oferta formal, tot i que ja hi han mantingut contacte i està esperant.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Suggeriments ...

Deixa el teu comentari
Film autobiogràfic dirigit i interpretat per Romane Bohringer i Philippe Rebbot. Una parella
Deixa el teu comentari
Ho presenta: Enginyeria Sense Fronteres El 2012, el govern peruà va donar llum