Notícies | Cine

Ja és aquí una nova edició de la Festa del Cinema

L'esdeveniment durarà des d'aquest dilluns 3 de juny fins el proper dimecres dia 5 amb entrades a 2,90 euros
03-06-2019 08:12
0 vots
Aprofita els preus reduïts per anar al cinema. SHUTTERSTOCK

Aprofita els preus reduïts per anar al cinema. SHUTTERSTOCK

La desena edició de la Festa del Cinema ja és aquí. Aquest dilluns 3 de juny arrenca l'esdeveniment, que s'estendrà fins al pròxim dimecres dia 5, en el que serà el seu desè aniversari.

La Festa del Cinema torna amb l'objectiu de fomentar l'assistència a sales de cinema com un hàbit social i cultural, i mostrar l'"agraïment" de la indústria a tots els espectadors que cada any gaudeixen de les pel·lícules a la pantalla gran.

Aquest esdeveniment està organitzat per la Federació de Distribuïdors Cinematogràfics (FEDICINE), la Federació de Cinemes d'Espanya (FECE) i l'Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals (ICAA).

Com és habitual, els espectadors hauran d'aconseguir la seva acreditació a la web oficial (www.fiestadelcine.com), encara que els majors de 60 i menors de 14 anys no necessitaran acreditar-se per gaudir de l'esdeveniment.

Venda d'entrades

La venda anticipada de les entrades per als tres dies de l'esdeveniment ha començat aquest diumenge 2 de juny, exclusivament per Internet, tant en les webs dels cinemes com en les webs tradicionals de venda d'entrades. Aquest dilluns 3 de juny, primer dia de la Festa del Cinema, les entrades també es podran adquirir a taquilla i als quioscos situats en els halls dels cinemes.

Principals títols en cartellera


Les principals pel·lícules, entre d'altres, que estaran disponible en els 336 cinemes que participen a la Festa del Cinema són: 'Aladdin', 'Ártico', 'Carmen y Lola', 'Casi Imposible', 'Clara y Claire', 'Como pez fuera del agua', 'Dolor y Gloria', 'El año de la plaga', 'El bailarín', 'El hijo', 'El increíble finde menguante', 'En buenas manos' o 'Infiltrado en Miami'. También podrán verse 'John Wick 3 - Parabellum', 'La ceniza es el blanco más puro', 'La corresponsal', 'La Llorona', 'La pequeña Suiza', 'Lo dejo cuando quiera', 'Los hermanos Sisters', 'Mula', 'Petra', 'Pokémon: Detective Pikachu', 'Rocketman', '¡Shazam!', 'Timadoras Compulsivas', 'Un hombre fiel', 'Vengadores: Endgame' i 'Viva la vida'.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Fotos de cine

The King
The King
The King
The King
The King

The King

Hal, un príncep capritxós i sense interès per exercir el seu dret al tron [..]

Prev
Next

Suggeriments ...

Deixa el teu comentari
En aquest espai projectarem pel•lícules amb temàtiques diverses i reflexionarem entorn dels
Deixa el teu comentari
Reflexionar sobre la revolució a partir del cinema: la mostra olotina que promou la simbiosi