Notícies | Cine

"Els joves viuen les relacions d'una forma més oberta"

El director Xavier Villaverde estrena 'El sexe dels àngels', que reflexiona sobre l'amor, el sexe i les relacions
02-05-2012 14:05
0 vots
null null

null null

Carla (Astrid Bergès-Frisbey) i Bruno (Llorenç González) són parella i porten uns cinc anys. Fa tres anys que viuen junts a la casa dels pares d'ella. Tenen amics en comú, llocs també comuns i previsiblement un futur per endavant. Tot això canvia quan apareix a les seves vides el seductor Rai (Álvaro Cervantes). Ell farà trontollar la seva escala de valors com a parella i els farà preguntar-se sobre el desig, l'amor i la fidelitat. Tots tres formaran un triangle amorós que els farà qüestionar els seus sentiments. En una entrevista a l'ACN, el director Xavier Villaverde ha destacat que "els personatges contemplen el sexe, l'amor i les relacions sense prejudicis com la mateixa pel·lícula".

Villaverde ha dit que 'El sexe dels àngels', que s'estrenarà aquest divendres, és "una comèdia romàntica en el bon sentit, una gran història d'amor que parla d'unes personatges actuals joves i que viuen el present. Uns personatges que contemplen el sexe, l'amor i les relacions d'una forma lliure de prejudicis com la mateixa pel·lícula".

El director ha remarcat que la història, tot i anar dirigida en part al públic jove, qualsevol persona de totes les edats s'hi pot veure reconeguda en coses que potser no ha viscut i li hagués agradat viure. "És una pel·lícula molt actual que parla de com s'entenen les relacions avui en dia i com aquests personatges viuen aquestes relacions. Hi ha una part que interroga l'espectador i pot fer debatre molt perquè són coses que toquen molt en la vida de parella", ha assenyalat.

Villaverde ha recalcat que totes les històries d'amor són triangulars perquè hi ha un conflicte en el qual hi ha un tercer personatge. El director del film ha remarcat que el Rai "és una espècie d'àngel exterminador que entra a la parella i obre noves perspectives". De fet, ha apuntat que per donar forma a la pel·lícula només han hagut de mirar al seu voltant i veure com han canviat les maneres de viure les relacions. "Els joves viuen més tot això d'una forma més oberta i sense tants prejudicis". I és que 'El sexe dels àngels' ve a dir que la felicitat l'ha de buscar un mateix i la manera com un la trobi li correspon a un mateix més enllà del que pensi la societat.

Llorenç González representa al Bruno, que després d'estar cinc anys amb la Carla no pot evitar sentir-se atret pel Rai. "El que m'agrada i espero que la pel·lícula expliqui és que ell decideix no amagar-se a si mateix, ser honest i tirar-se a la piscina", ha assenyalat també en declaracions a l'ACN. "Parla de la parella, l'amor i com cadascú ha d'escoltar-se i ser valent per viure aquest amor", ha afirmat. Finalment, la Carla, la parella del Bruno, també se sent atreta pel Rai. L'actor ha remarcat que és "una aposta per la gent que creu amb l'amor i l'amistat. El missatge és que cadascú sent l'amor d'una formar diferent i és interessant que cadascú se sàpiga escoltar això i sigui honest".

Sobre els altres dos personatges, González ha dit que la Carla és lliure i oberta i és capaç d'assumir tot el que li passa i pateix, però ho accepta. Sobre el tercer membre del triangle, el Rai, ha destacat que fa que s'ampliïn els horitzons de la parella. "El Rai és l'àngel que fa que obrin els ulls i vegin més enllà del que fins ara tenien", ha apuntat.

L'actor Llorenç González s'ha estrenat en el món del cinema amb aquest film. Ha reconegut que l'ambient i la comunicació entre els actors i el director ha fet que hagi estat fàcil el rodatge. Fins i tot ha considerat que les escenes que poden semblar més complicades com les de sexe no han estat les més difícils.

Barcelona, un personatge més

Gran part de la pel·lícula està rodada a Barcelona. El seu director ha explicat que el film va estar pensat per la capital catalana. "Barcelona és una ciutat màgica, contemporània i avançada", ha dit Villaverde. "Barcelona és un personatge més de la història", ha apuntat, al temps que ha admès que va gaudir molt al poder rodar a la ciutat.

'El sexe dels àngels' és una coproducció en la qual hi participa la catalana Dream Team Concept, així com CCFBR i Continental Producciones. Astrid Bergés, Álvaro Cervantes, Llorenç González, Sonia Méndez i Julieta Marocco són els actors principals.

'El sexe dels àngels' se'n va emportar aquest cap de setmana al Festival de cine de Màlaga el premi al millor actor de repartiment per Álvaro Cervantes i a la millor fotografia.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Fotos de cine

Mina i el món dels somnis
Mina i el món dels somnis
Mina i el món dels somnis
Mina i el món dels somnis
Mina i el món dels somnis

Mina i el món dels somnis

La vida de la Mina es capgira quan la nova nòvia del seu pare, l'Helena, [..]

Prev
Next

Suggeriments ...

Deixa el teu comentari
Arroz amargo (Riso amaro 1949). (V.O. en italià, subtitulada) Perseguida per
Deixa el teu comentari
Descripció Dissabte 8 d'agost a les 18.30h (V.O. en anglès, subtitulada)