Notícies | Cine

Cinema. Estrenes

«Anabelle vuelve a casa». Tornar a començar

Vera Farmiga i Patrick Wilson protagonitzen aquesta aventura de la terrorífica nina dels Warren
12-07-2019 11:13
0 vots

Expediente Warren no només va contribuir decisivament a la consolidació de James Wan i al gran moment de forma que viu el cinema de terror, sinó que va afavorir una altra franquícia centrada en una nina amb el poder de provocar atacs espectrals. Ara s'estrena la tercera entrega, que recupera els protagonistes de la saga mare.

La carrera en solitari de la nina no va començar especialment bé. Annabelle tenia algun moment afortunat (el principal de tots ells, aquell en què un fantasma arrencava a córrer davant d'un dels personatges) però no era digne de Expediente Warren perquè queia en uns quants clixés. La cosa va millorar, i molt, amb la seva seqüela, una lloable recuperació del terror gòtic que aconseguia acollonir molt amb la seva aposta per un marc rural amb famílies traumatitzades. La tercera, Annabelle vuelve a casa, sembla voler ser, al mateix temps, un reboot i un crossover, perquè ajunta les dues sagues i també obre nous fronts expressius per a la nina. El públic, com a les dues anteriors entregues, està responent la mar de bé.

Escrita i dirigida per Gary Dauberman, guionista dels anteriors capítols i també dels dos episodis de It, la pel·lícula mostra els War­ren adonant-se que la nina ha trobat la manera de dominar els objectes i esperits que mantenen enclaustrats a casa seva per atacar el que més s'estimen: la seva filla Judy. El matrimoni haurà de lluitar contra rellotge contra tota mena d'amenaces espectrals per evitar que la nena i les seves amigues acabin vivint el pitjor dels inferns. Un espectacle per als fans, en definitiva, que respira aires de sèrie B clàssica i compta amb un esplèndid repartiment encapçalat per Mckenna Grace, Patrick Wilson, Vera Farmiga, Madison Iseman, Katie Sarife, Stephen Blackehart i Steve Coulter.

Consulta la cartellera aquí.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Fotos de cine

Noche de bodas
Noche de bodas
Noche de bodas
Noche de bodas
Noche de bodas

Noche de bodas

Una núvia participa, al costat del seu marit i l'acomodada i excèntrica [..]

Prev
Next

Suggeriments ...

Deixa el teu comentari
En aquest espai projectarem pel•lícules amb temàtiques diverses i reflexionarem entorn dels
Deixa el teu comentari
Reflexionar sobre la revolució a partir del cinema: la mostra olotina que promou la simbiosi