Notícies | Cine

Cinema. Estrenes

«It. Capítulo 2»: El retorn de Pennywise

Andy Muschietti tanca la seva adaptació de l'obra cabdal de Stephen King
09-09-2019 09:29
0 vots

It es va convertir per mèrits propis en la pel·lícula de terror més taquillera de la història, i per una vegada que tingui seqüela és un acte de coherència: el llibre de Stephen King ja està dividit en dos fronts narratius, i es feia realment difícil fer-hi justícia en una sola pel·lícula. I a més, si una cosa ha de demostrar aquesta segona part, és que, quan es tracta d'enfrontar-se al Mal, quan ets adult tens les de perdre.

A la novel·la, tal com es mostrava al primer film, els protagonistes s'enfronten a Pennywise quan són nens i, d'alguna manera, és la percepció pròpia d'aquesta edat el que els permet unir les seves forces contra el pallasso infernal. 27 anys després, el grup d'amics torna al poble quan s'adona que l'ens ha tornat, però les seves vides grises, insatisfetes i plenes de contradiccions els converteixen en molt més fràgils. Així, la pel·lícula se centra en el seu retrobament i la constatació que han de recuperar el nen que porten dins, però sobretot en el creixent perill que suposa Pennywise per a ells i per al món. Andy Muschietti torna a firmar aquesta ambiciosa adaptació, que, al llarg de dues hores i tres quarts, busca assolir aquell enlluernador equilibri entre terror i aventures que tenia la seva predecessora.

Un dels plats forts d'aquest segon capítol recau, per descomptat, a veure un grup de cares conegudes assumint les versions adultes dels personatges de la primera entrega. En aquest sentit, el principal repte el tenen Jessica Chastain (era impossible pensar en una altra actriu per interpretar Beverly Marsh), James McAvoy i Bill Hader, que ens han de convèncer, malgrat la seva popularitat, que són l'evolució d'aquells nens tan propis de l'univers literari de King. Al seu costat, Bill Skarsgård, Isaiah Mustafa, Jay Ryan, James Ransone, Xavier Dolan, Javier Botet, Sophia Lillis, Jack Dylan Grazer i Finn Wolfhard.

Consulta la cartellera aquí.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Fotos de cine

You Go to My Head
You Go to My Head
You Go to My Head
You Go to My Head
You Go to My Head

You Go to My Head

En un desolat tram del Sàhara, un misteriós accident de cotxe deixa una [..]

Prev
Next

Suggeriments ...

Deixa el teu comentari
Documental que recrea la travessa de Jacint Verdaguer Projecció organitzada
Deixa el teu comentari
Cinema Arinco - Palamós
Dijous ens arriba una nova i molt interessant proposta del cicle Gaudí de cinema. "La