Notícies | Cine

Cinema. Estrenes

«Ramblo: Last blood»: La guerra continua

Sylvester Stallone protagonitza la cinquena aventura d'un dels seus personatges més emblemàtics
27-09-2019 11:07
0 vots

Sylvester Stallone insisteix a desafiar el pas del temps i oferir revisions en clau crepuscular dels seus personatges més populars. Si a John Rambo va explorar la franquícia en clau de revival hiperviolent, a Rambo: Last Blood encara va més enllà i aposta per un western d'aires fronterers que sembla directament inspirat en els actioners més crus dels 80.

Rambo creu haver trobat la pau vivint en un ranxo d'Arizona. De dia, es dedica al manteniment del seu ramat i de nit gestiona com pot els seus malsons re­currents sobre la guerra. Un bon dia, rep la notícia que la seva neboda ha desaparegut després de creuar la frontera amb Mèxic, i fa tota la pinta que els càrtels de la zona hi tenen alguna cosa a veure. Rambo s'hi desplaça i s'infiltra als baixos fons per provar de resoldre les coses sense arribar a les mans. Però els narcotraficants el prenen per boig i li neguen qualsevol possibilitat d'endur-se la noia cap a casa. El protagonista, doncs, haurà de recórrer a les seves habilitats per a la violència i la destrucció per rescatar-la. És l'inici d'una sagnant guerra que el perseguirà fins a casa seva, i que pensa guanyar costi el que costi.

Dirigida per Adrian Grunberg, autor d'aquell divertit western amb Mel Gibson que era Vacaciones en el infierno, Rambo: Last Blood està plantejada com un festival per a iniciats en què Stallone porta la saga a uns nivells de bestialitat més propis del torture porn que no del cinema d'acció tradicional. Del que ningú el pot acusar és de voler enganyar ningú: és Rambo, i no Bergman, i demanar-li més arriba a resultar fins i tot ridícul. Al costat del seu veterà protagonista, també guionista del film, destaquen Paz Vega, Adriana Barraza, Yvette Monreal, Sergio Peris-Mencheta i Óscar Jaenada.

Consulta la cartellera aquí.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook