Notícies | Cine

Cinema. Estrenes

«Zombieland: mata i remata»: Zombis Party

Arriba l'esperada seqüela de la comèdia apocalíptica amb Jesse Eisenberg, Woody Harrelson i Emma Stone
18-10-2019 08:43
0 vots

Bienvenidos a Zombieland va saber trencar uns quants esquemes perquè, si bé ja s'havien fet comèdies de zombis amb esperit subversiu com l'extraordinària Shaun of the dead, encertava a tenir una vocació metalingüística i plena de conyes a costa de les convencions del gènere. Exactament deu anys després de la seva estrena, arriba una seqüela amb el mateix equip i les mateixes ganes de donar la volta als tòpics.

El director Ruben Fleischer juga a Zombieland: Mata y remata a picar l'ullet als fans que han anat fent gran l'original fins a convertir-la en un merescut objecte de culte. Per això s'hi repeteix l'estructura argumental del primer film, i se l'esquitxa de referències als seus moments més celebrats. Un exemple prou significatiu: si allà hi apareixia el gran Bill Murray interpretant-se a ell mateix i s'hi incloïa un impagable homenatge a Els Caçafantasmes, aquí l'actor reprèn el seu paper acompanyat de ni més ni menys que Dan Aykroyd. Tota una declaració d'intencions.

La trama d'aquesta seqüela comença quan Tallahassee, Columbus i Wichita van a viure a la Casa Blanca, però estan molt lluny de trobar una veritable tranquil·litat: primer, perquè Little Rock ha volgut anar per lliure i Wichita no està disposada que la seva germana s'arrisqui tant, i després perquè s'adonen que els morts vivents han evolucionat i això requereix de noves normes de supervivència. A la pel·lícula hi repeteixen Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Emma Stone i Abigail Breslin, i s'hi sumen Rosario Dawson, Luke Wilson, Thomas Middleditch i la protagonista de la sèrie The Politician, Zoey Deutch.

Consulta la cartellera aquí.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Fotos de cine

Idrissa, crònica d'una mort qualsevol
Idrissa, crònica d'una mort qualsevol
Idrissa, crònica d'una mort qualsevol
Idrissa, crònica d'una mort qualsevol
Idrissa, crònica d'una mort qualsevol

Idrissa, crònica d'una mort qualsevol

En desestimar el cas d'Idrissa Diallo i bloquejar tot accés al seu [..]

Prev
Next

Suggeriments ...

Deixa el teu comentari
Cines Olot - Olot
Lazzaro és un camperol jove d'una bondat excepcional que viu a La Inviolata, un llogarret