Notícies | Cine

Cinema. Estrenes

«Zombieland: mata i remata»: Zombis Party

Arriba l'esperada seqüela de la comèdia apocalíptica amb Jesse Eisenberg, Woody Harrelson i Emma Stone
18-10-2019 08:43
0 vots

Bienvenidos a Zombieland va saber trencar uns quants esquemes perquè, si bé ja s'havien fet comèdies de zombis amb esperit subversiu com l'extraordinària Shaun of the dead, encertava a tenir una vocació metalingüística i plena de conyes a costa de les convencions del gènere. Exactament deu anys després de la seva estrena, arriba una seqüela amb el mateix equip i les mateixes ganes de donar la volta als tòpics.

El director Ruben Fleischer juga a Zombieland: Mata y remata a picar l'ullet als fans que han anat fent gran l'original fins a convertir-la en un merescut objecte de culte. Per això s'hi repeteix l'estructura argumental del primer film, i se l'esquitxa de referències als seus moments més celebrats. Un exemple prou significatiu: si allà hi apareixia el gran Bill Murray interpretant-se a ell mateix i s'hi incloïa un impagable homenatge a Els Caçafantasmes, aquí l'actor reprèn el seu paper acompanyat de ni més ni menys que Dan Aykroyd. Tota una declaració d'intencions.

La trama d'aquesta seqüela comença quan Tallahassee, Columbus i Wichita van a viure a la Casa Blanca, però estan molt lluny de trobar una veritable tranquil·litat: primer, perquè Little Rock ha volgut anar per lliure i Wichita no està disposada que la seva germana s'arrisqui tant, i després perquè s'adonen que els morts vivents han evolucionat i això requereix de noves normes de supervivència. A la pel·lícula hi repeteixen Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Emma Stone i Abigail Breslin, i s'hi sumen Rosario Dawson, Luke Wilson, Thomas Middleditch i la protagonista de la sèrie The Politician, Zoey Deutch.

Consulta la cartellera aquí.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Fotos de cine

Klara y el ladrón de manzanas
Klara y el ladrón de manzanas
Klara y el ladrón de manzanas
Klara y el ladrón de manzanas
Klara y el ladrón de manzanas

Klara y el ladrón de manzanas

La Klara és una vaca jove que viu a la ciutat amb la seva mare i somia [..]

Prev
Next