Notícies | Cine

Cinema. Estrenes

«Las aventuras del Doctor Dolittle»: L'amic dels animals

Robert Downey Jr. protagonitza la nova adaptació de les novel·les de Hugh Lofting
24-01-2020 10:46
0 vots

Les novel·les de Hugh Lofting dedicades al Doctor Dolittle són un clàssic de la narrativa infantil que, en cinema, han tingut una sort desigual. La seva primera adaptació data del 1967 i, dirigida pel gran Richard Fleischer, va tenir Rex Harrison de protagonista, però va ser un fracàs majúscul i immerescut. La segona, amb Eddie Murphy al capdavant, va ser un èxit comercial i va tenir una seqüela, però la seva qualitat era (i és) molt més discutible.

Era qüestió de temps que Hollywood tornés a Lofting i a tan carismàtic personatge, un veterinari traumatitzat per la mort de la seva dona que descobreix l'habilitat de parlar amb els animals. Primer es qüestiona seriosament la seva salut mental, però acaba formant una gran família de mascotes i haurà de fer un llarg viatge per ajudar-ne una d'elles. Aquest és el punt de partida de Las aventuras del Doctor Dolittle, un reboot que prova de ser clàssic i innovador a la vegada en què el director Stephen Gaghan ho refia tot al poder de convocatòria del seu protagonista, Robert Downey Jr.

Molt més ambiciosa visualment que les seves predecessores, la cinta de Gaghan juga a preservar l'esperit pedagògic del text original amb un to més aventurer que busca atraure tot tipus de públic. A més, compta amb un enlluernador planter d'intèrprets que, sigui només amb la veu o posant-hi la cara, ja justifiquen donar una oportunitat a la pel·lícula: Antonio Banderas, Michael Sheen, Jim Broadbent, Emma Thompson, Rami Malek, John Cena, Kumail Nanjiani, Octavia Spencer, Tom Holland, Craig Robinson, Ralph Fiennes, Jessie Buckley, Selena Gomez i Marion Cotillard. La música original és de Danny Elfman.

Consulta la cartellera aquí.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Fotos de cine

L'ofrena
L'ofrena
L'ofrena
L'ofrena
L'ofrena

L'ofrena

La Violeta, una prestigiosa psiquiatra, rep una visita inesperada a la [..]

Prev
Next

Suggeriments ...

Deixa el teu comentari
Teatre Comtal - Ripoll
Cicle Gaudí – Madre dirigida per Rodrigo Sorogoyen L'Elena (Marta Nieto)
Deixa el teu comentari
Cines Olot - Olot
La Fabienne és una de les grans estrelles del cinema francès, una actriu que regna entre els