Notícies | Cine

Cinema. Estrenes

«Aves de presa: Heroïnes sense manies

Margot Robbie torna a ser Harley Quinn en aquesta adaptació del còmic de DC
07-02-2020 11:05
0 vots

Una de les (poques) bones idees de Suicide Squad era convertir Margot Robbie en Harley Quinn, que durant molt temps va limitar-se a ser l'esbojarrada xicota del Joker però ha acabat adquirint entitat pròpia i la seva col·lecció de còmics particular. Aves de presa adapta una de les sèries de vinyetes que ha protagonitzat, en una esbojarrada combinació d'acció i humor que juga a la incorrecció política.

De fet, Aves de presa encerta d'entrada on fallava Suicide Squad, perquè està plantejada com una pel·lícula per a adults que tracta la violència amb frontalitat i apel·la a la versió menys desacomplexada dels seus personatges. La història comença quan Harley Quinn se separa del Joker i es proposa demostrar al món que pot ser una líder criminal tan o més temuda que el seu ex. Però quan el mafiós Roman Sionis (més conegut com a Màscara Negra) segresta una nena per motius molt obscurs, Quinn es trobarà liderant un grup d'heroïnes molt heterogeni que s'erigirà en la demostració que Gotham ja no és només cosa d'homes.

Dirigida per Cathy Yan, en el que suposa el seu debut a la indústria nord-americana, Aves de presa busca esmenar aquella sensació tan descafeïnada que deixava Suicide Squad per ser més fidel a la mala bava de l'univers de Batman, que mai ha estat per a tots els públics. Així, la pel·lícula alterna el retrat de les seves delirants protagonistes amb unes escenes d'acció plenes d'humor negre que fan pinta que seran molt de culte entre els seguidors de les vinyetes. Al costat de Robbie, que de nou hi fa tot un desplegament de recursos, destaquen Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett-Bell, Rosie Pérez, Chris Messina, Derek Wilson, Steven Williams, Ali Wong i Ewan McGregor.

Consulta la cartellera aquí.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Fotos de cine

El huevo del dinosaurio
El huevo del dinosaurio
El huevo del dinosaurio
El huevo del dinosaurio
El huevo del dinosaurio

El huevo del dinosaurio

Troben una dona assassinada a l'estepa de Mongòlia. Durant la nit, [..]

Prev
Next

Suggeriments ...

Deixa el teu comentari
Teatre de Lloret - Lloret de Mar
SINOPSI: Bretanya francesa, 1770. La Marianne és una pintora que ha de fer el
Deixa el teu comentari
Documental que recrea la travessa de Jacint Verdaguer Projecció organitzada