Notícies | Cine

Cinema. Estrenes

«Hasta que la boda nos separe»:la boda desorganitzada

Belén Cuesta es fica en un embolic que no sembla tenir final en aquesta comèdia
14-02-2020 10:43
0 vots

La comèdia romàntica clàssica, aquella que es basa en els equívocs i la constatació que l'enamorament té molt d'absurd, és tot un art si se sap fer bé. Ja fa temps que Dani de la Orden (Barcelona, nit d'estiu, El mejor verano de mi vida) està demostrant tenir un bon coneixement dels ressorts del gènere i aquí situa la història en un dels seus escenaris tradicionals: un casament.

La protagonista, Marina, té trenta i pocs anys i ja fa temps que ha decidit viure sense lligams ni compromisos. Segurament és perquè professionalment es dedica a planificar les bodes dels altres i això, més que esperonar-la a fer el mateix, l'ha convençut de la necessitat de la solteria. Tot canvia quan coneix Carlos, amb qui s'embolica durant una nit boja i l'endemà, per una vegada, no té ganes de sortir corrents. Però resulta que Carlos està emparellat amb Alèxia, antiga companya de classe de Marina, i quan troba la seva targeta de visita als pantalons de Carlos creu que aquest li vol proposar matrimoni. I pitjor encara, pretén que Marina sigui qui organitzi la boda.

Plantejada segons l'esquema tradicional d'una veritat que no és revelada fins al clímax, convertint el trajecte en una successió de gags cada vegada més eixelebrats, Hasta que la boda nos separe deu tant a la solvència d'uns diàlegs plens de segones lectures com al carisma de Belén Cuesta, que ve de tenir un any on (per fi) ha demostrat ser capaç d'afrontar un estil de personatge diferent al de Paquita Salas. Al seu costat, Álex García, Silvia Alonso, Antonio Dechent, Mariam Hernández, Adrián Lastra, Gracia Olayo, Salva Reina, Antonio Resines, Malena Alterio, Jordi Sánchez, Ernesto Sevilla i Leo Harlem.

Consulta la cartellera aquí.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Fotos de cine

El huevo del dinosaurio
El huevo del dinosaurio
El huevo del dinosaurio
El huevo del dinosaurio
El huevo del dinosaurio

El huevo del dinosaurio

Troben una dona assassinada a l'estepa de Mongòlia. Durant la nit, [..]

Prev
Next

Suggeriments ...

Deixa el teu comentari
Teatre de Lloret - Lloret de Mar
SINOPSI: Bretanya francesa, 1770. La Marianne és una pintora que ha de fer el
Deixa el teu comentari
Documental que recrea la travessa de Jacint Verdaguer Projecció organitzada