Notícies | Cine

Revelat el títol final de «Jurassic World 3»

El seu director penja una foto en què es veu una claqueta amb el nom «Jurassic World: Dominion»
26-02-2020 18:42
0 vots
El director Colin Trevorrow | EFE

El director Colin Trevorrow | EFE

El director Colin Trevorrow ha anunciat a través de Twitter que 'Jurassic World 3' ha començat la seva producció, i també ha aprofitat per revelar el títol de l'esperada sisena pel·lícula de la franquícia.

El realitzador va penjar una foto en què es pot veure una claqueta amb el nom de 'Jurassic World: Dominion'. "Dia 1", va escriure acompanyant a la imatge. El nou títol sembla vaticinar el que passarà a la cinta, després que els dinosaures s'escapessin de la captivitat i anessin a la resta del món en el lliurament passat, titulada 'Jurassic World: El regne caigut'. Una teoria també apunta que fa referència a un passatge de la Bíblia en què Déu dóna dominat a la humanitat sobre les criatures.

Trevorrow exercirà de director després de J.A. Baiona prengués els comandaments de l'anterior lliurament. El realitzador també s'ha encarregat del guió al costat d'Emily Carmichael a partir d'una història de Derek Connolly.

Trevorrow és productor executiu al costat de Steven Spielberg, mentre que Frank Marshall i Pat Crowley exerciran de productors.

Chris Pratt i Bryce Dallas Howard tornaran a la franquícia com Owen Grady i Claire Dearing, mentre que Laura Dern, Jeff Goldblum i Sam Neill reprendran els seus papers que van interpretar a l'original 'Jurassic Park', estrenada el 1993.

'Jurassic World', llançada el 2015, va recaptar més de 1.670 milions de dòlars a tot el món. 'Jurassic World: El regne caigut' va guanyar una mica menys, superant els 1.308 milions de dòlars. Universal ha fixat com a data de llançament per a 'Jurassic World: Dominion' el 21 de juny de 2021.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Fotos de cine

Trolls 2: Gira mundial
Trolls 2: Gira mundial
Trolls 2: Gira mundial
Trolls 2: Gira mundial
Trolls 2: Gira mundial

Trolls 2: Gira mundial

La Poppy i el Branch descobreixen que la seva tribu de Trolls és només [..]

Prev
Next

Suggeriments ...

Deixa el teu comentari
Cines Olot - Olot
El film se situa a la França del 1770. La Marianne, una pintora, rep l'encàrrec de fer
Deixa el teu comentari
El Museu Etnogràfic de Ripoll en col·laboració amb el TERRA GOLLUT film festival, projectarà