Notícies | Cine

Cinema. Estrenes

«Onward»: La màgia com a antídot

Pixar continua demostrant que és única a l'hora de tractar les emocions en pantalla
06-03-2020 12:09
0 vots

És cert que Onward no fa pinta de convertir-se en un clàssic instantani com sí han aconseguit altres produccions de Pixar, però aquesta aventura animada és l'enèsima demostració que la companyia té un do a l'hora de parlar de les emocions i d'interpel·lar l'espectador adult. El seu autor, Dan Scanlon, ja havia dirigit la infravalorada Monstruos University.

Onward se situa en un món fantàstic habitat per tot tipus de criatures sobrenaturals. Però per més que se sentin diferents, perquè saben que allà fora hi ha éssers molt més terrenals, els germans protagonistes, Ian i Barley, saben que els falta alguna cosa essencial: la màgia. Sí, són éssers fantàstics, però no hi ha màgia, i estan convençuts que aquesta seria la clau per poder tornar a passar un dia amb el seu pare, que va morir fa tant temps que ja no tenen una imatge nítida d'ell. Així, els dos germans emprenen un perillós viatge a la recerca de la màgia, que els permetrà conèixer-se molt millor a ells mateixos.

Al costat del seu embolcall tècnic, de nou tan enlluernador que arriba a desarmar, Onward brilla pel seu esforç per configurar un imaginari propi que la situï en una òrbita diferent a les darreres produccions de Pixar. És justament aquest intent el que probablement la convertirà en una corredora de fons, perquè no fa pinta d'instal·lar-se a l'imaginari col·lectiu, però igualment és un film absolutament recomanable amb un gran planter de veus (Tom Holland, Chris Pratt, Julia Louis-Dreyfus, John Ratzenberger, Octavia Spencer) i una magnífica banda sonora de Jeff i Mychael Danna.

Consulta la cartellera aquí.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Fotos de cine

La alegría de las pequeñas cosas
La alegría de las pequeñas cosas
La alegría de las pequeñas cosas
La alegría de las pequeñas cosas
La alegría de las pequeñas cosas

La alegría de las pequeñas cosas

Com cada matí, el Paolo es puja al seu escúter per anar a la feina. En [..]

Prev
Next

Més àlbums: